Wpis z mikrobloga

Kiedy Tesla zacznie odbijać:
Biorę po 200 zł z konta każdej drużyny i słucham państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tesla #gielda
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak Trump skończy kadencje , albo jak zrobi coś tak przełomowego że zadziwi świat

@zbozowakrolowa: Jak skończy to znowu kibel bo będzie narracja, że Musk nie będzie miał takiego wsparcia.
  • Odpowiedz
@reseted Ja zajmuję już pozycję od 270.;) Na jesieni zacząłem sprzedawać po 320 a ostatnia partie sprzedalem po 475. Plan był odkupić poniżej 300 wiec narazie wszystko zgodnie z planem
  • Odpowiedz
  • 0
@reseted Ja kupiłem trochę po 224 w tamtym tygodniu. Jak spadnie niżej to też trochę podkupie. Ustawiłem 211 i 206. Według moich wróżb z AT moze się zrobić mała dywergencja na RSI jak jeszcze trochę zleci
  • Odpowiedz
Ja kupiłem trochę po 224 w tamtym tygodniu. Jak spadnie niżej to też trochę podkupie. Ustawiłem 211 i 206.

@dybers: sprytny plan, kupowac wiecej jesli spada, bo to znaczy ze miales racje ze bedzie spadac, wiec slusznie bylo kupic przed spadkiem. logiczne :D
p.s. prosta droga do bankructwa, gra przeciwko trendowi
  • Odpowiedz
@reseted:

Kiedy Tesla zacznie odbijać:

Biorę po 200 zł z konta każdej drużyny i słucham państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jest powód by miała? Przyjęcie poliftowego Y nawet w Chinach jest średnie. Jeśli szybko nie poprawią wyników i q1 będzie słaby, to mamy kolejną przecenę. A wygląda na to, że ten q1 będzie słaby. Pęknie mit firmy, która miała być globalnym graczem spychającym Toyotę i VW w otchłań. Ile
  • Odpowiedz
@dybers: widzisz spadki bo to pasuje do twojego 'wishful thinking', zalozonej tezy.
tymczasem rzeczywistosc dla innych:

p.s. #tesla jest w poteznych klopotach, i tu nie chodzi o cyrki lone skum li tylko :>
jest ktos potezniejszy do niego, i nazywa sie: chinski rzad.
i zdecydowal tenze ze to on bedzie rozdawac karty w tym biznesie, a nie jakis przypadkowy
zat4ra - @dybers: widzisz spadki bo to pasuje do twojego 'wishful thinking', zalozone...

źródło: tsl

Pobierz
  • Odpowiedz