Aktywne Wpisy

vieniasn +20
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

Jeszcze on serio nie robi jakiejś mega patologii. Nie zachowuje się gorzej od zwykłych studentów co znajomych zapraszają na jakieś domówki. Właściciele chcieliby za puste mieszkanie kase dostawać
@To_The_Moon: gej ma hajs a nie może nic. Nawet się nażreć samodzielnie.
Prymitywny kraj w którym przepisy to tylko teoria.
@Ekspert_z_NASA: dla ciebie może to jest hajs, ale w Polsce jak nie masz kilku baniek + kontakty, to jesteś nikim
@Ekspert_z_NASA: zabolało, czyli miałem rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potem płaczki na wykopie piszą, że łeeee nie mogie w---------ć z mieszkania kogoś kto nie płaci za najemxd
@FunkyMonkey: Ślusarz ci nie otworzy żadnych drzwi jak nie udowodnisz że to Twoja chata, a umowa wynajmu raczej też nie przejdzie bo nikt nie będzie chciał ryzykować grubego przypału za 200zł, jak nie masz zameldowania w dowodzie to raczej ciężko.
@Protectorx: przecież gość płacił, z tego co mówił, zapłacił z góry za rok.