Aktywne Wpisy

MonazoPL +121
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +325
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

@Deladomboix: możemy sobie takie hasełka wymyślać albo rozmawiać na poważnie
@kamykus: ty i prawda
źródło: download (1)
PobierzCała definicja ruskiej trollowni na wykopie w jednym komentarzu. Kolejne multikonta w nieskończoność.
@Grooveer: sam jesteś towarzysz. moja rodzina mieszka na tych samych polskich ziemiach od kilkunastu pokoleń. Nikt nas nie przesiedlał ani nie zmuszał do ucieczki przesiedleńczej, a zauważam, że tendencje do kwestionowania polskości mają potomkowie kresowiaków z ziem poniemieckich.
Napisz jeszcze, że jesteś po stronie Rosji a nie Ukrainy w tej wojnie i będzie komplet.
@KoltajlPszeniczny: w kontekście Ukrainy? Słyszę konkrety, że należy jej pomogac wojskowo a w pozostałym zakresie nie. Co tutaj nie jest w interesie Polski?
Wypraszam sobie. Ja jestem całym sercem po stronie Polski i Ukrainy.