Aktywne Wpisy
xmajami +178
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
bArrek +4
Ile najwięcej jechaliście km/h?
O stara outowanie neurotypiackiej obłudy to chyba najgorszy grzech w neurotypiackim światku 😰
@Symmachus:
Mam dokładnie takiego znajomego- no ma zajebistą wiedzę i zawsze mówi prawdę plus często ma rację.
Tylko o ile nie siedzisz pod kamieniem, cieciujesz na magazynie lodówek z funkcją grzania czy nie pracujesz w piwnicy na samodzielnym stanowisku jednoosobowej firmy, to "manie racji" czy "szczera prawda" często g---o znaczą w rozmowie z drugim żyjącym człowiekiem xD
I
@tellet tak i nie rozumiem nawet jak komuś powiedz że jest obgadywana to ta osoba ma do mnie pretensje bo "widzę konflikty tam gdzie ich nie ma" :/
Naprawdę nie rozumiem dlaczego tak jest. Cały zespół mi teraz czesc nawet nie mówi, więc wylot z pracy pewnie jest blisko.
@AutisticPenguin właśnie najgorsze że ufałam tym ludziom, zwłaszcza że połowa się identyfikuje z adhd, część jest otwarcie pro neuroznorodnosc feminizm itp ale co do czego się okazuje że jednak na ustach hasła jedno a zachowanie kompletnie przeciwne, dokładnie jak mówisz. Gadają na