@Protectorx: Przecież każdy wie, że wonziu sam głównie dymił z tym twitchem. Oglądanie "przypadkowe" jakiś hentajów, potem multikonta a potem jakieś żale o deszcza.
Niech se siedzi tam gdzie siedzi, zasięgi mu spadną jeszcze bardziej, partnerstwa też i może w końcu się ogarnie. Aczkolwiek po tym co odwalał to ja nie wiem czy na miejscu Twitcha bym z nim jakiekolwiek biznesy jeszcze chciał robić.
@nowiutki: Akurat testuje No Man Sky VR więc pewnie nawet nie zauważył ( ͡°͜ʖ͡°) Podejrzewam, że czatownicy mu będą tym spamować co 10 minut. Swoją drogą Emil to chyba bardziej przeżywa niż Makuła, który skończył miesięczny maraton z Malenią i "wraca" do normalnego strimowania.
@apaczessi: Zauważył na 100% Zaczął inaczej na strimie się zachowywaćxD Klasyk i kto zna Makułe ten wie. Cały on i jeszcze ten fragment z nieodczytywaniem przez Macieja wiadomości na messengerze to norma u niego xD
@Protectorx: tutaj też jest obszernie przez Emila wytłumaczone, warto oglądnąć, Makuła o--------a jakies manipulacje, a pelikany/beton_czatkowy to łyka, im to nic nie jest w stanie wytłumaczyć że maciej na własne zyczenie potrafi wszystko spaprać ¯\(ツ)/¯
@Protectorx: Ale jak to trzeba coś zrobić? Wykazać się? Napracować? Nie to szkalowanie Makuy, bo ludzie powinni się cieszyć, że przez prawie dwa miesiące lecą sztrimy z Bicia Maleni miecza Makulony, czy innych Chrisów Robertsów, albo tego w co się wkręci aktualnie. Ludziom dającym dobre rady, albo próbującym mu pokazać i wytłumaczyć dlaczego sponsorzy go zlewają i dlaczego na nic nie ma z tuby dać bany. ps. makuła odbanuj szanownych
@Jerry664: No ale to go przybliżyło. Całe jego zachowanie na twitch to z perspektywy 3 osoby takie odwalanie "no bo przecież mnie nie wywalą, jestem tam potrzebny". No i ktoś tam powiedział sprawdzam. No i już go nie ma na twitch.
@Jerry664: Perma dostal za recydywe, mial 3 albo 4 strike na kanale, ktore nadal lataja w formie klipow na YT, jak wyczerpiesz ilosc potkniec to dostajesz perma, tyle. Partnera nie mial, na spotkanie z Deszczem nie poszedl, bo hurr durr "on mnie nienawidzi i mojej rodziny tez", nawet nie wiadomo czy probowal robic odwolania, bo tego tez nigdy nie pokazal, ogolnie cool story Makuly dla betonu.
Niech se siedzi tam gdzie siedzi, zasięgi mu spadną jeszcze bardziej, partnerstwa też i może w końcu się ogarnie. Aczkolwiek po tym co odwalał to ja nie wiem czy na miejscu Twitcha bym z nim jakiekolwiek biznesy jeszcze chciał robić.
No 10/10.
Zauważył na 100%
Zaczął inaczej na strimie się zachowywaćxD Klasyk i kto zna Makułe ten wie. Cały on i jeszcze ten fragment z nieodczytywaniem przez Macieja wiadomości na messengerze to norma u niego xD
ps. makuła odbanuj szanownych