Wpis z mikrobloga

• 20
@Protectorx: Przecież każdy wie, że wonziu sam głównie dymił z tym twitchem. Oglądanie "przypadkowe" jakiś hentajów, potem multikonta a potem jakieś żale o deszcza.

Niech se siedzi tam gdzie siedzi, zasięgi mu spadną jeszcze bardziej, partnerstwa też i może w końcu się ogarnie. Aczkolwiek po tym co odwalał to ja nie wiem czy na miejscu Twitcha bym z nim jakiekolwiek biznesy jeszcze chciał robić.
  • Odpowiedz
@nowiutki: Akurat testuje No Man Sky VR więc pewnie nawet nie zauważył ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podejrzewam, że czatownicy mu będą tym spamować co 10 minut. Swoją drogą Emil to chyba bardziej przeżywa niż Makuła, który skończył miesięczny maraton z Malenią i "wraca" do normalnego strimowania.
  • Odpowiedz
  • 15
@apaczessi:
Zauważył na 100%
Zaczął inaczej na strimie się zachowywaćxD Klasyk i kto zna Makułe ten wie. Cały on i jeszcze ten fragment z nieodczytywaniem przez Macieja wiadomości na messengerze to norma u niego xD
  • Odpowiedz
Twitch jaki jest każdy wiedział. Laski dupami i cyckami świeciły ale jak gdzieś na czacie mrugneła pałka to zero litości, zero odwołań.
  • Odpowiedz
@Protectorx: tutaj też jest obszernie przez Emila wytłumaczone, warto oglądnąć, Makuła o--------a jakies manipulacje, a pelikany/beton_czatkowy to łyka, im to nic nie jest w stanie wytłumaczyć że maciej na własne zyczenie potrafi wszystko spaprać ¯\(ツ)/¯
blackbird - @Protectorx: tutaj też jest obszernie przez Emila wytłumaczone, warto ogl...
  • Odpowiedz
@Protectorx: Ale jak to trzeba coś zrobić? Wykazać się? Napracować? Nie to szkalowanie Makuy, bo ludzie powinni się cieszyć, że przez prawie dwa miesiące lecą sztrimy z Bicia Maleni miecza Makulony, czy innych Chrisów Robertsów, albo tego w co się wkręci aktualnie. Ludziom dającym dobre rady, albo próbującym mu pokazać i wytłumaczyć dlaczego sponsorzy go zlewają i dlaczego na nic nie ma z tuby dać bany.
ps. makuła odbanuj szanownych
  • Odpowiedz
@Jerry664: No ale to go przybliżyło. Całe jego zachowanie na twitch to z perspektywy 3 osoby takie odwalanie "no bo przecież mnie nie wywalą, jestem tam potrzebny". No i ktoś tam powiedział sprawdzam. No i już go nie ma na twitch.
  • Odpowiedz
@Jerry664: Perma dostal za recydywe, mial 3 albo 4 strike na kanale, ktore nadal lataja w formie klipow na YT, jak wyczerpiesz ilosc potkniec to dostajesz perma, tyle. Partnera nie mial, na spotkanie z Deszczem nie poszedl, bo hurr durr "on mnie nienawidzi i mojej rodziny tez", nawet nie wiadomo czy probowal robic odwolania, bo tego tez nigdy nie pokazal, ogolnie cool story Makuly dla betonu.
  • Odpowiedz