Aktywne Wpisy
Polina2137 +16
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +171
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

obserwuję #sluchawki Sony WH1000-XM5 od jakiegoś czasu i:
czarne wczoraj kosztowały 1440 jakoś
białe 1230
a dziś? niedość że oba produkty zniknęły u sprzedawcy "amazon" - mimo że wczoraj nie było na nich informacji, że jest mało na stanie w magazynie- i są dziś w ofercie tylko od jakichś ogórków, to:
czarne mają cenę 1700+ XD
białe 1420 XD
promocja psia jego mać xd
A dwa ze no ciezko mie pretensje do platformy sprzedazowej, ze zewnetrzny sprzedawca ustawil swoja cene. To tak jakbys narzekal na allegro, ze jakis uzytkownik mietek69 ma drogo ¯\(ツ)/¯
@PurpleHaze na amazon.de dalej są w promocji prime dostępne. nawet bez prime od sprzedawcy "amazon". więc dalej uważam to za śmiech na sali dla polaka.
Pol roku temu wlasnie myslalem o zakupie owych sluchawek i sobie odpuscilem, bo jedno ze bicie sie z gwarancja bywa problematyczne, dwa ze w kraju gdzie mieszkam sa duzo tansze. I to nawet gdy kupie w Polsce, dostane zwrot VATu u siebie z tego rachunku, ale zaplace lokalny VAT - nadal jest to tansze niz kupic je bezposrednio u mnie, mniej
@Faley: biale tyle samo
źródło: image
Pobierz@Faley: w xkomie masz czarne za 1200 jak coś
Ja kupuję tylko w hitlerowskim Amazonie ¯\(ツ)/¯
źródło: temp_file4271890286797097504
Pobierz