Aktywne Wpisy
concierge +2
damian101 +1
#ufo Ostatnio na Reddicie pojawiają się filmiki z żółtymi światłami na niebie. Dlaczego o tym piszę? Bo dosłownie wczoraj widziałem coś podobnego w Polsce. Były to dwa albo trzy żółte, okrągłe światła, które od razu przykuły moją uwagę, gdy siedziałem obok okna, ale zanim zdążyłem lepiej się im przyjrzeć, zniknęły.
#tinder
@AnimalMotherPL0: osoba aktywna nie może być osobą stawiającą granice. Ta rola należy do osoby pasywnej.
Jeśli ktoś nie chce być dotykany to moim zdaniem powinien zabić klimat spotkania zamiast
W dobie gdzie laski wypinają wszędzie swój tyłek, czy to w internecie czy na ulicy Ty się spłakałas bo typek troche śmielej zareagował, co wcale nie musiało oznaczać że miał złe
@ZenujacaDoomerka: Dotknięcie ręki serious business xDDD
@Stah-Schek: To nie jest takie skomplikowane - teraz na tiktoku każda słyszy o tym, że faceci to narcyzi, WSZYSTKO co robią faceci to przekalkulowana manipulacja, a one są sprytniejsze. Idolkami takich jest Doja
@niech_ktos: ja tam na tinderze żonę znalazłem
nic madrzejszego, co ten Mirek napisal, tym watku nie przeczytasz @cuks.
@cuks: to jest jakiś mocny case dla psychologów/psychiatrów. Jasne że mogła cię się nie spodobać jego zachowanie, ale przecież taka reakcja to jest jakaś totalna abstrakcją. Zanim zaczniesz chodzić na randki, to lepiej rozwiąż ten problem,