Aktywne Wpisy
concierge +3
kre-dens +77
Nie samym Lewym człowiek żyje.
Polki po remisie z Brazylijkami, zajęły drugie miejsce w grupie i awansowały do ćwierćfinału Mistrzostw Świata do lat 17.
Plusujcie by dzienna zobaczyła niemały sukces Polek!
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
Polki po remisie z Brazylijkami, zajęły drugie miejsce w grupie i awansowały do ćwierćfinału Mistrzostw Świata do lat 17.
Plusujcie by dzienna zobaczyła niemały sukces Polek!
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
#tinder
Jeżeli nie ma to facet prostak a Ty jak typowa karyna, wybierasz lobuza a nie porządnego chłopaka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@cuks: za nogę to jeszcze rozumiem że może i dziwnie, ale rękę? XD Jak się trzyma za rękę 10 letnie małżeństwo, bo wydaje mi się że nie zwracają już uwagi na takie pierdoły
Ja mam jednak inny wniosek/radę.
Powinnaś poćwiczyć asertywność i zwyczajnie dać mu znać, że przekracza właśnie granice a nie spierdzielać jak jakaś emocjonalnie ułomna osoba.
@Yuri_Yslin: to wygląda na te wpisy wzorowane na postach z 4chana.
@Leniek: mówią żeby jak najszybciej ograniczać granicę dotyku i to potwierdzam, daje efekty. Gościu jak widnieje u OPki, przesadził, bo to nie znaczy że keks etc. ma być na 1 randce. Fajnie jak będzie, ale nie musi być.
@T0pi5: mogę potwierdzić po paru randkach z cichymi myszkami na tinderze / badoo.
@cuks: skoro go nie znałaś to jak mogłaś nim być zauroczona?
pytam serio, bo działał u ciebie pewnie ten sam mechanizm, który popycha niektóre kobiety do bezwzględnego zakochiwania w bandytach zza białoruskiej granicy.