Aktywne Wpisy

Arivederczi +160
#ciekawoski #napromieniowanie #promieniotworczosc #skazenie
Ze strony napromieniowani.pl na facebooku:
☢ Incydent w Goiânii
Każdy
Ze strony napromieniowani.pl na facebooku:
☢ Incydent w Goiânii
Każdy
źródło: IMG_6298
Pobierz
vieniasn +163
chciałbym kiedyś żyć w społeczeństwie w którym nie trzeba na chodniku stawiać żółtych słupków bo inaczej jemioły nie zrozumieją że to nie parking

Nie radzę sobie ze sobą, od 13 roku życia zmieniłam się nie do poznania, do bardzo towarzyskiej i aktywnej dziewczynki do odludka który nie chce wychodzić z domu. Teraz mam już ponad 27 lat i jest tylko gorzej, wydawało mi się, że wyszłam z nerwicy bo nie mam już ataków paniki ani bólów w klatce, ale poziom kortyzolu wskazuje na co innego. Wydawało mi się, że to już nie depresja, bo nie płaczę, pracuje, funkcjonuje jak prawie normalny człowiek, ale po prostu już nawet nie pamiętam jak się myśli bez depresji, jak się funkcjonuje. Nie widzę sensu w niczym, nie mam już nawet nadziei, że będzie lepiej. Wydawało mi się ze robota mnie niszczy bo musiałam zarządzać ludźmi i miałam na sobie ogromną odpowiedzialność, więc ją rzuciłam, znalazłam nową która jest tak bez sensu, że czuje jak małpa w cyrku, a to tylko korpo. Życie towarzyskie ograniczyłam do kilku osób, o związku nawet nie myśle, nie chce nikomu z----ć życia moimi problemami. Chce znowu rzucić pracę, wyjechać, bo jedyne co mi faktycznie w życiu wychodzi o zarabianie i odkładanie kasy, ale gdziekolwiek pojadę to głowę zabiorę ze sobą. Robota z moim nastawieniem pewnie będzie tak samo zła jak ta. Jestem przebodzcowana. Nie śpię dobrze, albo śpię po 10h, albo budzę się w nocy, boli mnie kark albo generalnie mam nerwobóle bo ten kark to mnie tak naprawdę nie boli tylko napięcie mięśniowe. Mam ogromny poziom kortyzolu.
Jakimś cudem przestałam od jakiegoś miesiąca zajadać stres, bo zamieniłam to na kontrole każdej zjadanej kalorii. Nie wiem co robić, boje się iść do psychiatry bo pewnie uzna, że przesadzam, nie wiem czy powinnam brać leki bo mam skłonności do uzależnień, z jednej strony czuje że należy mi się l4 i odpoczynek, a z drugiej boje się nie da mi l4, że nie przedłuży, że to nic nie da. #zalesie #psychiatra #psycholog #depresja #nerwica
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wszystkiego dobrego (づ•﹏•)づ
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero