Aktywne Wpisy
Hatt0riHanz0 +198
Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w

jmuhha +2
Czy ktoś miał podobną sytuację - szczelina przy wannie ok 2,5-3cm. Jak to można wykończyć?
źródło: 1000013230
Pobierz

#gry #gothic #pcmasterrace
źródło: 450186009_857607939732906_5415160168979175166_n
Pobierz@przegro_pisarz: Jak na tamte lata to było rozbudowane. Miałeś 3 kierunki ataku, odskok i blok. Na każdy archetyp moba trzeba było wychwycić inny sposób ataku. Na wilki czy wargi 2 odskoki w tył i atak. NPC też miały
@SmugglerFan: tak same jak assetto corsa i forza horizon
NPC to ogółem miały też parę stylów a nie tylko ile % bo od tego zależała szybkość ataku i krytyki. Jedni atakowali częściej a inni robili kółka wokół bohatera, inni stali w miejscu blokując. @
gothica mozna tylko porownywac do gothica 2, nie ma zadnej innej gry do ktorej mozna go porownac.
@SmugglerFan: W tamtym roku nie wyszła inna gra action rpg podobna do Gothica i jak wcześniej napisałem była to najlepsza gra w swojej kategorii bo nie miała konkurencji. Morrowind to inny gatunek
@SmugglerFan: Zgadza się