Aktywne Wpisy

kuba_172 +180

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

#gry #gothic #pcmasterrace
źródło: 450186009_857607939732906_5415160168979175166_n
PobierzOni upadli, bo nie zrobili dobrej lokalizacji do Risena i nie wydali go na PS3, a mógł być ogromnym hitem.
Risen 2 nadrobił te zaległości ale miał dziwaczne lore i praktycznie zero powiązania z pierwszą częścią.
A trójka to był tak gigantyczny gniot pod względem optymalizacji, że stracili zaufanie większości fanów.
Gothic wcale nie był bardziej drewniany niż taki Morrowind, to że nie stał się hitem, to dlatego że nie był zbytnio reklamowany w krajach anglosaskich, ale to nie znaczy że jest złą grą. Problem jest taki że nie ewoluowali i dalej klepali gry na to samo kopyto.
@Khor666:
Pierwszy Risen też był zajebisty
@Wap30: 1024x768 upscalowane do 29uwhd gdzie wszystko jest rozmazane, sterowanie gorsze jak koparką bez przyuczenia. Daj pan spokój xD
Ciekawe potworki, fajnie się grało w każdym obozie, lubiłem wrażenie magii, sporo postaci ( do dziś nazywam swoich nekromantów Xardas w innych grach xD), miło się expiło na spoko stworach. Mogłyby być bardziej spoczko itemy, ale ok. Gothic 2 był przyjemnie wypełniony, w większości miejsc coś się działo, różne
@przegro_pisarz: czyli jakie?