Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +115
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz
DziadLab +13
Tak wczoraj pod jednym z wpisów dotyczącym piractwa pojawiły się tradycyjnie głosy takie, że "piractwo to nie kradzież. Przecież nikt nie traci na tym swojej kopii.".
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu

#gry #gothic #pcmasterrace
źródło: 450186009_857607939732906_5415160168979175166_n
Pobierz@przegro_pisarz: Na tym częściowo polegał fenomen tej gry. Działała na każdym komputerze i była wielokrotnie wydawana a do tego miała polski dubbing. Jak miałem NFS carbon to grałem sam, tak samo w GTA 4, a w gothica graliśmy wszyscy razem.
To zakładaj własne studio i zarabiaj miliony skoro wystarczy klepać to samo tylko technicznie ma być dobrze
@przegro_pisarz: A nie no spoko. Jutro dam trailer. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gothic nie jest średniakiem
Gothic do dzisiaj broni się imersywnoscia i możliwością zanurzenia się w świecie
Gdzie tylko szukalem jakiś Youtube zza oceanu nadrabiał gothic to był nim zachwycony
Czyli jednak przynależność do grupy robiła robotę, nie czuło się osamotnienia. Ja obecnie tak mam, że nie gram w gry i nie słucham muzyki jak moje otoczenie i dobrze z tym żyję. Tylko co innego jak ma się dwadzieścia parę lat a mniej
Przy kingdom come deliverance się świetnie bawiłem. Chociaż to też już swoje lata ma. Mam słaby komputer, oraz nie śledzę rynku gier od 3 lat minimum napewno, jednak nie chcę deprecjonować i pisać jak to kiedyś gry mnie bawiły a teraz nie. Mam okresy gdy chce mi się grać a mam, że nie. Z wiekiem też
@NiebezpiecznyGangsterPepe: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jedyne co wg mnie zbliżyło się grywalnością to Twierdza Krzyżowiec i Heroes II. Ale i tak Gothic wyprzedza powyższe tytuły o kilka długości.
@tellet: Co wy z tym Morrowindem? To były dwa różne gatunki gier. Jak ktoś twierdzi że Morrowind miał bardziej pasjonujące sterowanie, animacje, system walki, magii, skradania, crafting, immersyjne zachowania npców niż Gothic to chyba nie grał w obie gry. Morrowind ma swoje mocne zalety ale na pewno nie jest mniej drewniany
@maad: literalnie te same