Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +188
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ilahinefes +155
Zwodnicze czasy dla pajaców uwielbiających siedzieć na zderzaku. Jechałem wczoraj DK1 na odcinku Katowice-Bielsko. Ruch był dość spory, więc na lewym pasie zapiąłem tempomat na 120 km/h i jedziemy. Jak napisałem, ruch dość spory, więc jedziemy sznureczkiem kilkunastu samochodów, aktywny tempomat trzyma jakieś 100 km/h z drobnym plusem. No; ale oczywiście musiał się znaleźć jakiś narwaniec w Seacie, który musi, bo się udusi. Siedzi mi na dupie, gęba prawie na szybie, żyły

@asdfqwerty123: Tak. Dużo ludzi programuje dla funu, bo to lubi, np. Adrian Zandberg czy były premier Singapuru, którego wkurzało rozwiązywanie sudoku i napisał solver. ;) Zresztą ja też zacząłem w podstawówce, a na studia poszedłem na coś innego.
Jeżeli chcesz to zrobić dobrze to często do tej ekscytującej części polegającej na rozwiązaniu problemu dochodzi kilka razy tyle czasu spędzonego na rutynowych żmudnych czynnościach. Dla mnie bez jakiejś "nagrody" to nie ma sensu.
Pograj sobie w Factorio, być może okaże się to być dobrym kompromisem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak najbardziej może być ciekawe bo możesz próbować robić to co Ci się wymarzy, traktować to trochę jak budowanie zestawów LEGO tylko sam sobie taki zestaw komponujesz
to pytanie retoryczne rozumiem? to jakby zapytać czy znajomość czytania i pisania jest przydatna XD