Aktywne Wpisy
Chcialbym wyprowadzić sie z Krakowa. Szukam miasta gdzie jakość miasta, tempo zycia oraz postęp mentalny nie jest nizszy niz w Krakowie. Wrocław, Gdańsk odpadają z pewnych osobistych powodów. Co oprócz Warszawki? Poznań mnie kusi, 550k mieszkańców, zachodnia polska czyli bardziej liberalna i oświecona. Moze Katowice , jedyne miasto (tak sądzę) na Śląsku ktore nie wygląda jak miasto ze Śląska i ludzie sa mentalnie bardziej dojrzali niz reszta wojewodztwa. Rzeszów, 200k moze byc
niebieskimazak +42
Odwiedziliśmy #kfc po długiej przerwie i to był błąd. Tak wygląda longer. Po zapytaniu obsługi, dostaliśmy odpowiedź ,, jedno mięsko na kanapkę" (ʘ‿ʘ)
#januszebiznesu
#januszebiznesu
źródło: 1000107848
Pobierz

To jest oferta Rosji dla USA czy USA dla Rosji? Bo jak na to co do tej pory Rosjanie proponowali, well... wygląda to jako coś do rozważenia ¯\(ツ)/¯
Ty tak serio? Jak dla mnie to mają być ruskimi niewolnikami
czyli Ukraina się zdemilitaryzuje a kacapy po odbudowie armii za te kilka lat wjadą w nich jak masło.
Malo kto chce Ukrainy w NATO poza symbolicznymi gestami, wejda do NATO to moze za 30 lat. Przeciwko sa USA, Niemcy i pewnie wiele innych krajow. Zreszta nic dziwnego bo kraj jest w stanie konfliktu zbrojnego i przesiakniety rosyjska agentura
A jak po dwóch latach dalej będzie na powierzchni to co? Kolejne dwa lata? Kolejne tysiące Ukraińców pójdzie do piachu? Myślę, że nie chciałbyś czytać czegoś takiego będąc na miejscu Ukrainca w okopie.
Stary weź to przeczytaj i pomyśl. Oddajecie to i to, nie wchodzicie w żadne sojusze, nie zbroicie się, zachód znosi sankcje i zakaz technologii. No kur...a i za dwa lata powtórka z rozrywki.
Widzę, że kolega dalej za wszelką cenę chce uśmiercać Ukraińców w imię nierealnych wizji.
@Smarek37:
Przeczytałem i pomyślałem. Jak inaczej sobie to wyobrażasz?
Trudno. Ukraina ma taką strefę wpływów jaką ma i teraz ma
@yosemitesam: nice try putler, dwa razy sie nie damy nabrac, tzn trzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vixay: heh fajniaku przecież sankcje nie działajom
Weź nie bądź śmieszny. Nie obchodzi mnie co im Ukraina odda, ale koniec izolowanie tych bandziorów to szykowanie sobie stryczka.
Ruscy w----------ą za Ural i modla sie zeby nie zdechnąćzglodu poki sie nie ucywilizuja, od granicy z Białorusią, Finlandią i Ukrainą aż po Ural strefa buforowa zdemilitaryzowana