Aktywne Wpisy

cheture +391
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +27
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

Hej Mirasy i Mirabelki, mozecie polecic jakies miejsce we Wloszech na pierwszy raz w tym kraju? Warunek konieczny to wylot z Wroclawia. Lubie spedzac czas spacerujac i poznawac nowe miejsca, lubie nature, architekture. Kluby, koncerty to nie moja bajka. Myslalem o Neapolu ale kompletnie sie nie znam i wolalbym zdac sie na polecenie bardziej doswiadczonych osob. Wylot planuje z koncem sierpnia na tydzien badz dwa.
#wlochy #podroze #podrozojzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
https://maps.app.goo.gl/7yiYRuqGjgZGFUS58
Rynek w nocy tętni życiem, ludzie chillują na promenadzie. Klimat był bardzo fajny i nie zauważyłem żadnych nieciekawych klimatów.
Wiadomo, z tych co nie byłem to jeszcze słyszałem że ludzie polecają Mediolan i Bari.
@DerMitteleuropaer: W neapolu byłem dwa razy w ciągu ostatniego pół roku i o ile jest to specyficzne miasto tak rozumiem ludzi którzy są w nim zakochani. Z pewnością tam wrócę. Ilość zabytkow jest taka że mozna regularnie co kilka miesięcy latać i dalej będzie co zwiedzać.
@DrGreen_2: A to dopiero początek zalet neapolu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak jak mówiłem to miasto albo kochasz albo nienawidzisz