@donttalktome: Później biedne życie jak w Jane Austen's Mafia! z 1998 ( ͡°͜ʖ͡°) - Mm, boot! Smells delicious, Rosa - Who wants an end cut? - Can I have the tongue?
@Woo-Cash1900 jeszcze trzeba dodać, że jej wspomnienia wróciły przez te ekspedycję gdy zrobiło się głośno o Titanicu. To wydaje się logiczne, że na takim etapie życia, gdy się podsumowuje wszystko co się działo, silne wspomnienia z młodości mogą wrócić.
@o__0: xD Świetnie zrealizowany film katastroficzny (trzeba go przede wszystkim rozpatrywac w tych kategoriach), umiejętnie pokazujący też wątek miłosny, obsypany kilkunastoma Oscarami to wedle wykopków "przereklamowany film". Już sam fakt, że po latach wzbudza emocje i dyskusję świadczy o pewnej jego wartości.
@eugeniusz_geniusz przecież to jej matka wpychała ją w związek z bogaczem bo to zapewniało jej rodzinie majątek bo jedyne co mieli to nazwisko. Rose nie chciała się z nim wiązać dlatego puściła się z Jackiem
@o__0: film świetnie zrealizowany. Wiadomo, główna historia to taka pierdółka. Ale to ma przyciągać ludzi do kin. Jakbyś dał tam zwykłych mniej znanych aktorów. Wątek głównie o katastrofie to może 1/4 osób by poszła do kin w porównaniu do wersji który zrobili. Mało który film odniósł taki sukces. Więc trochę śmieszne nazywanie tego przereklamowanym. Budżet 200m USD. Boxoffice ponad 2mld USD. To miał być film dla mas a nie film
@randybobandy2: @eugeniusz_geniusz @o__0 to po prostu jedna z tandetniejszych Historii miłosnych.. Romeo i Julia według mnie trafniejszy i lepsza Historia.. ale mogli by zrobić bez choreografii teatralnej i popracować nad lepszą muzyką.
@randybobandy2: wykopki od razu o ruchaniu. A tymczasem ten film obrazował depresję. Dziewczyna żyła w dwóch światach. Starym gdzie musiała żyć pod rządami męża. A nowymi dzisiejszymi. Latała z tym typem jak to nazwaliscie menelem bo była na skraju psychicznej wytrzymałości. W sumie piękny film obrazujący czym jest wolność wyboru w świecie który szufladkuje nas od dziecka w określone normy społeczne. I bardzo fajnie że ukazuje rozterki banana bo taka
@szynszyla2018: po prostu film miał dobre efekty i przez to został dobrze przebity i się wyróżnił.. zabrakło lepszej Historii bo ludzie różnie interpretują tą historię.. widzisz ty oglądałeś film ze 3-4 razy od A do Z i wiesz.. że ona nie lubiała swojego życia, była wręcz zmuszana przez matkę bo chodziło o majątek i więzy krwi.. a tutaj wrzucam Ci młodego Leonardo w bardziej niedocenianym filmie.. Romeo i Julii który
@Skyworld: To dokładnie co trzeba robić. Moja narzeczona lubiła rozmawiać po nocach ze swoim kumplem przez telefon godzinami. Powiedziałem jej że mnie to trochę niepokoi ona że jej chcę niszczyć przyjaźnie i stawia granice tu. Nic nie mówiłem tylko zacząłem trzymać lepszy kontakt z moimi koleżankami. Postawiła drugą granicę że mam się z jedną najbliższą przestać tak kontaktować bo nie wytrzyma nerwowo. Zgodziłem się zwracając uwagę co robi i ona
@Boa_Wielbiciel: A co ja złego zrobiłem? Wskazałem hipokryzję a wierny byłem zawsze. Jak ustala się zasady w związku powinny działać w obie strony zgadza się?
@randybobandy2: Taaa i ten niebieski diament, za który mogłaby sobie życie ułożyć to wolała olać męża milionera i rozpoczęła swój american dream z niczym jak reszta żebraków z 3 klasy.
źródło: 20240702_060443
Pobierz- Mm, boot! Smells delicious, Rosa
- Who wants an end cut?
- Can I have the tongue?
źródło: 1000036924
PobierzWeź mnie nie w------j!!!!
Komentarz usunięty przez moderatora
Dobrą historię widziałem na reddicie.
Żona nazwała syna po swoim byłym nie mówiąc mężowi. Spotkali gościa i ten się mocno zdziwił - zarówno były jak i mąż. Mąż się wkurzył tym bardziej że jej przyjaciele i rodzina wiedzieli. Chciał żeby zaczęli używać drugiego imienia - 5 latek by było ok. Ona się nie zgodziła i wolała wziąć rozwód.
https://www.reddit.com/r/BestofRedditorUpdates/comments/syo6yb/my_wife_named_our_son_after_her_first_love_and_i/
@o__0: xD
Świetnie zrealizowany film katastroficzny (trzeba go przede wszystkim rozpatrywac w tych kategoriach), umiejętnie pokazujący też wątek miłosny, obsypany kilkunastoma Oscarami to wedle wykopków "przereklamowany film". Już sam fakt, że po latach wzbudza emocje i dyskusję świadczy o pewnej jego wartości.
Mało który film odniósł taki sukces. Więc trochę śmieszne nazywanie tego przereklamowanym.
Budżet 200m USD. Boxoffice ponad 2mld USD. To miał być film dla mas a nie film
chłop: umiera
baba: zapomina o nim i zakłada rodzinę z innym
wykopki: zła baba zapomniała o chłopie
źródło: tak to
PobierzZa tą upośledzoną cenzurę normalnego słowa należy się ich kilka tysięcy.
Moja narzeczona lubiła rozmawiać po nocach ze swoim kumplem przez telefon godzinami. Powiedziałem jej że mnie to trochę niepokoi ona że jej chcę niszczyć przyjaźnie i stawia granice tu. Nic nie mówiłem tylko zacząłem trzymać lepszy kontakt z moimi koleżankami. Postawiła drugą granicę że mam się z jedną najbliższą przestać tak kontaktować bo nie wytrzyma nerwowo. Zgodziłem się zwracając uwagę co robi i ona
Jak ustala się zasady w związku powinny działać w obie strony zgadza się?