Wpis z mikrobloga

@Woo-Cash1900 jeszcze trzeba dodać, że jej wspomnienia wróciły przez te ekspedycję gdy zrobiło się głośno o Titanicu. To wydaje się logiczne, że na takim etapie życia, gdy się podsumowuje wszystko co się działo, silne wspomnienia z młodości mogą wrócić.
  • Odpowiedz
@randybobandy2: @eugeniusz_geniusz
Dobrą historię widziałem na reddicie.
Żona nazwała syna po swoim byłym nie mówiąc mężowi. Spotkali gościa i ten się mocno zdziwił - zarówno były jak i mąż. Mąż się wkurzył tym bardziej że jej przyjaciele i rodzina wiedzieli. Chciał żeby zaczęli używać drugiego imienia - 5 latek by było ok. Ona się nie zgodziła i wolała wziąć rozwód.
https://www.reddit.com/r/BestofRedditorUpdates/comments/syo6yb/my_wife_named_our_son_after_her_first_love_and_i/
  • Odpowiedz
jeden z najbardziej przereklamowanych filmów

@o__0: xD
Świetnie zrealizowany film katastroficzny (trzeba go przede wszystkim rozpatrywac w tych kategoriach), umiejętnie pokazujący też wątek miłosny, obsypany kilkunastoma Oscarami to wedle wykopków "przereklamowany film". Już sam fakt, że po latach wzbudza emocje i dyskusję świadczy o pewnej jego wartości.
  • Odpowiedz
@eugeniusz_geniusz przecież to jej matka wpychała ją w związek z bogaczem bo to zapewniało jej rodzinie majątek bo jedyne co mieli to nazwisko. Rose nie chciała się z nim wiązać dlatego puściła się z Jackiem
  • Odpowiedz
@o__0: film świetnie zrealizowany. Wiadomo, główna historia to taka pierdółka. Ale to ma przyciągać ludzi do kin. Jakbyś dał tam zwykłych mniej znanych aktorów. Wątek głównie o katastrofie to może 1/4 osób by poszła do kin w porównaniu do wersji który zrobili.
Mało który film odniósł taki sukces. Więc trochę śmieszne nazywanie tego przereklamowanym.
Budżet 200m USD. Boxoffice ponad 2mld USD. To miał być film dla mas a nie film
  • Odpowiedz
@randybobandy2: wykopki od razu o ruchaniu. A tymczasem ten film obrazował depresję. Dziewczyna żyła w dwóch światach. Starym gdzie musiała żyć pod rządami męża. A nowymi dzisiejszymi. Latała z tym typem jak to nazwaliscie menelem bo była na skraju psychicznej wytrzymałości. W sumie piękny film obrazujący czym jest wolność wyboru w świecie który szufladkuje nas od dziecka w określone normy społeczne. I bardzo fajnie że ukazuje rozterki banana bo taka
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: po prostu film miał dobre efekty i przez to został dobrze przebity i się wyróżnił.. zabrakło lepszej Historii bo ludzie różnie interpretują tą historię.. widzisz ty oglądałeś film ze 3-4 razy od A do Z i wiesz.. że ona nie lubiała swojego życia, była wręcz zmuszana przez matkę bo chodziło o majątek i więzy krwi.. a tutaj wrzucam Ci młodego Leonardo w bardziej niedocenianym filmie.. Romeo i Julii który
Samy_Naceri - @szynszyla2018: po prostu film miał dobre efekty i przez to został dobr...

źródło: tak to

Pobierz
  • Odpowiedz
@Skyworld: To dokładnie co trzeba robić.
Moja narzeczona lubiła rozmawiać po nocach ze swoim kumplem przez telefon godzinami. Powiedziałem jej że mnie to trochę niepokoi ona że jej chcę niszczyć przyjaźnie i stawia granice tu. Nic nie mówiłem tylko zacząłem trzymać lepszy kontakt z moimi koleżankami. Postawiła drugą granicę że mam się z jedną najbliższą przestać tak kontaktować bo nie wytrzyma nerwowo. Zgodziłem się zwracając uwagę co robi i ona
  • Odpowiedz
@randybobandy2: Taaa i ten niebieski diament, za który mogłaby sobie życie ułożyć to wolała olać męża milionera i rozpoczęła swój american dream z niczym jak reszta żebraków z 3 klasy.
  • Odpowiedz