Aktywne Wpisy

jmuhha +177
Ktoś mi powie jak Polacy w mieszkaniu 45 m2 mają mieć dziecko albo wziąć na starość rodzica i się nim opiekowac?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 1000017781
Pobierz
WielkiNos +169
Bal 14 letnich dziewczynek z podstawówki, a myślałam, że sylwester 40 letnich rozwódek ¯_(ツ)_/¯
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file7089257435837237352
Pobierz

źródło: 20240702_060443
Pobierz@eugeniusz_geniusz: a Forrest Gump i ta lafirydna Jenny (czy jak jej tam?) :P
A ja bym powiedział że forest gump i Titanic to filmy zrobione w taki sposób żeby babom się podobały, przez co jest popularny a facetom (tym myślącym co znaja blackpill i redpill)sprytnie jest pokazana prawdziwa natura kobiet,
Komentarz usunięty przez moderatora
Baby I want you to touch me
Darling since you've been gone
I cannot, cannot go on!
Darling, I love you, please come back to me!
Without you baby I feel like a prick!
Komentarz usunięty przez moderatora
@randybobandy2: piosenka akurat denerwująca, może właśnie przez to że kojarzy się z tym tandetnym filmem
https://www.cda.pl/video/13475735a4
@randybobandy2: Ja ci wytłumaczę. To wcale nie jest logika różowych pasków, ale logika człowieka, i w drugą stronę działa dokładnie tak samo. Laska poznała przystojniaka, spędziła z nim kilka dni, zauroczyła się, przez cały ten czas było cudownie. Umarł. Potem poznała innego, w którym się zakochała. Na początku pewnie było tak samo, może nawet lepiej. Ale żyła z nim 70 lat. Poznała go nie tylko z dobrej
Tak, wiem, że dyskutuję z memem, sam kiedyś byłem jednym z