Aktywne Wpisy

orgin246 +11
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

Soothsayer +142
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

"Mężczyzna z Arizony przekazał ciało swojej matki, wierząc, że posłuży do badań nad chorobą Alzheimera. Zamiast tego Biological Resource Center potajemnie sprzedało je armii USA za 5 893 dolary, gdzie zostało wykorzystane w testach wybuchowych.
Rodzina później dowiedziała się, że ciało zostało przypięte do krzesła i zdetonowane w ramach badań nad skutkami wybuchów przydrożnych bomb.
Afera doprowadziła do pozwów, zamknięcia ośrodka oraz zasądzenia 58 milionów dolarów odszkodowania dla poszkodowanych rodzin."
#usa #ciekawostki
źródło: juesej
Pobierzźródło: 4d32364cb6c1d32131685ee6b140ae644a46f674858606e7c6ae0e15f4007736
Pobierzźródło: 1000123147
PobierzNo chyba, że ten instytut obiecał, szczególnie w jakimś dokumencie konkretne cele na które to ciało miało być użyte w badaniu, to wtedy spoko, ma podstawę do oburzenia i wyrok słuszny.
@r5678: to NRD jeszcze istnieje?
@r5678: ja bym brał żywych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@r5678: ???
@FrasierCrane: Nie masz pojęcia jak była skonstruowana umowa przekazania ciała, ale już masz mocną opinię na temat wyroku?
Na samym formularzu oddawania ciała były opcje, na jakie cele ma zostać przeznaczone ciało. Oczywiście "testy środków wybuchowych" było odznaczone.
@r5678: a do tego KGB ludzie
@Besalama: noga babci spadła mu na głowę po eksplozji ( ͡° ͜ʖ ͡°)