Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim mycoderm produkuje żelki zwiekszajace libido dla kobiet i mężczyzn, zaproponuj żonie to przynajmniej dowiesz się czy to problem z popędem czy tylko zdecydowała że już z tobą nie będzie i jeszcze nie wie jak zrzucić winę na męża
  • Odpowiedz
@mirko_anonim naprawdę nie jestem w stanie pojąć tego że dla bab to jest taki wielki problem żeby dla własnego męża, z którym to rzekomo chcą spędzić resztę życia, nie być w stanie się wypiąć na te 15 minut dziennie. Ha tfu
  • Odpowiedz
Kobita nigdy nie miała dużego libido a teraz się jeszcze starzeje i jej spada. Za to odpowiadają hormony. Dlaczego wielu laskom spada do zera jak biorą antykoncepcję? Hormony. Ciężki kawałek chleba do zgryzienia.
  • Odpowiedz
Niestety musisz, ze tak powiem zdobywad ja na nowo

@lostname: Już lece zdobywać na nowo starą co miałem przez całe życie, na którą już wydałem wywrotkę kasy. Jak miałbym zdobywać na nowo, to poważnie bym się zastanowił po prostu nad nową partnerką. Koszt podobny a cieszy nieporównywalnie bardziej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zmniejsz swoje xD
Za niskim libido nic się nie musi kryć. Może nie mieć ochoty bez powodu. Błąd zrobiłeś że się zadowoliłeś akceptowalnym, trzeba było szukać takiej której się chce więcej niż tobie. Na wszystkich socialach część kobiet pisze że im się odechciewa z biegiem czasu i jak grochem o ścianę.

Ewentualnie rób to co przed małżeństwem. Zabieraj ją na randki, na wycieczki. W zmienionym otoczeniu może brak rutyny
  • Odpowiedz