Aktywne Wpisy

supra107 +1
Naprawdę mnie zastanawia jaka pustka panuje w głowach ludzi którzy jeżdżą na jednym świetle i nie widzą z tym problemu. Odcinek drogi przez las, zero oświetlenia. Gdyby wysiadła mi jedna strona od razu bym to zauważył, a z naprzeciwka jedzie gościu bez lewego światła i dopiero przy wymijaniu widać że to nie jednoślad.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
#rower
PODPOWIEDŹ DLA POCZĄTKUJĄCYCH.
Wczoraj jak jechałem zobaczyłem z oddali gościa który słabo pedałuje, potem się zatrzymuje i po chwili znów pedałuje jadąc z 10km/h potem znów się zatrzymuje i nie schodzi z roweru. I tak z dwa razy.
Zapytałem się go czy mu się rower zepsół (w razie czego zawsze mam wszystkie klucze i służę pomocą)
On odpowiedział że nie, że jedzie sobie rekreacyjnie.
Gdy wracałem 20minut później tą samą drogą gość przemieścił się
PODPOWIEDŹ DLA POCZĄTKUJĄCYCH.
Wczoraj jak jechałem zobaczyłem z oddali gościa który słabo pedałuje, potem się zatrzymuje i po chwili znów pedałuje jadąc z 10km/h potem znów się zatrzymuje i nie schodzi z roweru. I tak z dwa razy.
Zapytałem się go czy mu się rower zepsół (w razie czego zawsze mam wszystkie klucze i służę pomocą)
On odpowiedział że nie, że jedzie sobie rekreacyjnie.
Gdy wracałem 20minut później tą samą drogą gość przemieścił się

@mirko_anonim: nowy bolec to zawsze najskuteczniejszy sposób
@mirko_anonim: ( ͡° ʖ̯ ͡°) to nie dopsze dla niej
@mirko_anonim: tak tak, oczywiście, zawsze jest ta pewność xD
źródło: gV_sgEdd_thumb200
Pobierz@lostname: Już lece zdobywać na nowo starą co miałem przez całe życie, na którą już wydałem wywrotkę kasy. Jak miałbym zdobywać na nowo, to poważnie bym się zastanowił po prostu nad nową partnerką. Koszt podobny a cieszy nieporównywalnie bardziej.
Za niskim libido nic się nie musi kryć. Może nie mieć ochoty bez powodu. Błąd zrobiłeś że się zadowoliłeś akceptowalnym, trzeba było szukać takiej której się chce więcej niż tobie. Na wszystkich socialach część kobiet pisze że im się odechciewa z biegiem czasu i jak grochem o ścianę.
Ewentualnie rób to co przed małżeństwem. Zabieraj ją na randki, na wycieczki. W zmienionym otoczeniu może brak rutyny
@dobre_ziajty: xD
Wykopki w formie.
@mirko_anonim: xd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord