Aktywne Wpisy

pogop +4
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
lskx +45
#lewandowski #mecz #reprezwentacja #lewandowska
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
źródło: obraz
Pobierz

Czy niektóre kobiety mają to szczęście, że nie muszą golić nóg co 2-3 dni, a i tak mogą mieć całkiem gładkie w dotyku nogi? Moja pierwsza dziewczyna była blondynką (więc wiadomo, włosy na ciele mniej widoczne), ale jeśli zdarzyło jej się nie golić nóg przez kilka dni to i tak w dotyku były dość gładkie, tak jakby te włosy były na nogach były mega cienkie i prawie niewyczuwalne. Później byłem w 2 związkach - obie szatynki. No i wiadomo, włoski są bardziej widoczne, ale chodzi mi głównie o dotyk. Jak któraś z nich nie ogoliła nóg przez 2 lub 3 dni to w dotyku były takie, że te włoski dłonią się wyczuwało, lekko kłuły - jak rzadki zarost u faceta ;)
Więc jak to jest, niektóre kobiety mają to szczęście, że jak nie ogolą nóg to i tak po kilku dniach ich nogi nie kłują lekko przy dotyku dłonią?
#nogiboners #nogi #rozowepaski #kobiety #depilacja #dermatologia #wlosy #logikarozowychpaskow #zdrowie #higiena #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Nie muszą
@Kitku_Karola: