Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: opie jestem 30+ i żadna z moich koleżanek w tym wieku nie chodzi na dyskoteki i żadna z nas nie jest sponsorowana przez swojego męża. Prowadzimy normalne związki w które obie strony się angażują i dokładają.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ogólnie to zależy. W większosci przypadków to jest tak jak piszesz. Imo najbardziej uniwersalnym sposobem jest przyjęcie strategii kobiet - w miarę możliwości eksploatować babe, nie przywiązując się, mając świadomość nadchodzącej zdrady/porzucenia.
Znaczy - wymaga to odrzucenia słusznych przekonań na temat tego jak powinien wyglądać związek, ale w rzeczywistości gdzie kobiety są jakie są niestety inaczej jest ciężko.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jestem 30+, zbudowalismy fajny zwiazek, budujemy dom i mamy dziecko. Zwyczajnie kocham swojego meza i ostatnie o czym mysle to dac sie poderwac jakiemus imprezowemu podrywaczowi xD z kolezankami nie chodzę do klubów bo jest głośno i duszno xD
  • Odpowiedz
Pytanie do chłopów w związkach, mających narzeczone, żony.. jak to jest żyć w ciągłym strachu i niepewności że laska cie może w każdej chwili zostawić?

@mirko_anonim: Mam na to w------e, nie myślę o tym.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja się tego nie boję, bo nie muszę. Wystarczy dobrze r0chać, być w miarę normalnym (w miarę, bo kobiety lubią nieprzewidywalność i lekki brak kontroli nad samcem - nadmiernie przewidywalny i grzeczny nie podnieca ich), nutkę romantyzmu, robić swoje w domu, dbać o fizyczne, duchowe i nie tylko potrzeby. Do tego traktować ją trochę jak damę, trochę jak kwę do r0chania i jest dobrze.

I jeżeli dziewczyny ci
  • Odpowiedz
@elena-mary: Jedź kiedyś z koleżankami do CubaLibre w PO, i obserwuj jak narzeczone 25+ i mężatki 30+ ściągają obrączki i prawie na wejściu już klękają przed ochroniarzami xD To co się aktualnie dzieję to istna patologia. Ja rozumiem, że Ty i Twoje koleżanki jesteście idealne, wyjątkowe i nigdy nie zdradzacie, ale to co się aktualnie dzieję na rynku matrymonialnym to istna sodoma i gomora. Kobietom aktualnie wolno wszystko i każda
  • Odpowiedz