Aktywne Wpisy

zajsty +111
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
Kenteris +6
Wiem, że zabrzmię jak stary boomer, ale chyba nie da się starzeć bez narzekania na nowe pokolenia. Na siłownię chodzę tyle lat, że w ogóle wstyd się przyznać ile. I zawsze miałem dobry kontakt zarówno tymi młodszymi ode mnie jak i starszymi i jakoś nie przypominam sobie, bym dawniej miał złe zdanie o młodzieży jako ogóle - co najwyżej wkurzały mnie jednostki. Ale teraz moją siłownię szturmują młodzieżowe, licealne bojówki i mnie

Wróciłem po paru latach nieobecności na tindera. Dziewczyna ze mną zerwała kilka miesięcy temu. Popisałem raptem kilka dni z dziewczynami, miałem sporo par, jeszcze z żadną nie udało mi sie umówić i dostałem jakieś ostrzeżenie, w którym musiałem udowodnić, że nie jestem botem rozwiązując test i cykając kilka specyficznych fotek. Pisało że weryfikacja zajmie kilka minut, po godzinie komunikat znikł więc myślałem że weryfikacja pomyślna. Ale nie. Pary mam, moge przewijać prawo/lewo ale nie mogę napisać nic do starych par, wejść w nowy profil. Dostaje powiadomienie że ktoś mnie polubił ale z nikim mnie nie paruje. Nie dostałem żadnego maila, gdy sie wyloguje i zaloguje nie mam żadnej wiadomości o banie. Zbanowany nie jestem, ale nie moge nic robić.
Jestem udupiony. Wiem że tinder to syfiasta aplikacja ale to dzięki niej wszedłem w dwa jedyne związki w moim życiu. A teraz po banie to już czeka mnie samotność do końca życia. Jestem dość niski i średni z twarzy ale w miare dobry w gadce i potrafiłem przez neta zbajerować na tyle laski, by przyszły na spotkanie i były zainteresowane. Na żywo nie jestem w stanie nikogo poderwać. Mieszkam w dużym mieście ale nie mam tu znajomych. Ale co mogę zrobić, przecież nie będę zagadywał dziewczyn w parkach czy na siłowni. Grupki na facebooku? Niby są, ale tam są osoby 30-40+ a ja mam 28 lat i chce poznać kilka lat młodszą dziewczynę a nie emerytkę.
Możecie się śmiać, ale jak sie umie pokombinować to dla takich introwetycznych spierdoksów jak ja, bez dynamicznych znajomych, tinder to było wybawienie, jedyna opcja kogoś poznać. A tak to czeka mnie chyba żywot diviarza z wykopem.
Jak sobie poradziliście z poznaniem dziewczyny w dużym mieście, bez tindera, nie mając w tym mieście żadnych znajomych? Te jakieś facebook randki czy badoo to nawet nie patrzę bo tragedia, dziewczyny 18-20 lat już z 2 dzieci. Jak przełamać klątwę spierdoksa?
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #badoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Eteres: no tak dokładnie. Mając pracę, znajomych, swój kąt i kiedy pozbędziesz się jeszcze kilku przywar zostajesz nie-zjebem, który już nie bije po oczach Red flagami i relacje z ludźmi coraz lepsze
@Eteres: i to ma być argument za tym żeby nie próbować zdrowego życia?
@programista15cm: I właśnie o tym mówię - w praktyce ta lista rzeczy żeby być "nie zjebem" nigdy się nie kończy. Osoby twojego pokroju zawsze znajdą jakiś powód żeby się p-------ć i uargumentować że to w zasadzie z twojej winy jesteś sam i odczuwasz ból.
Gdzie tak niby napisałem?
@Eteres: gadka na poziomie rozmowy o tym czy trzeba wszystkie dziury w lodce załatać żeby wygodnie pływać...
@Eteres: ale co moja opinia ma do rzeczy? Są obiektywne sprawy które odpychają kobiety i takie które przyciągają.
Według normideł przekonanych o absolutnym wpływie na każdy aspekt własnego życia to wystarczy tylko w momencie awansu na wyższy poziom zainwestować punkty w char.......a nie czekaj..........
Ok, no to operacje plastyczne, różne som, na pewno któraś zadziała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista15cm: może zacznij od logicznego myślenia?
Mam 28 lat myślisz że nie pracuje? Miałem 2 związki bedąc bezrobotnym? Ogarnij się, pracuje, zarabiam i mam sie dobrze. W pracy nie mam znajomych tylko znajome twarze, olbrzymia rotacja pracowników, ludzie mają w siebie wywalone i mają swoich znajomych
Czasem poleci jakiś small talk w biurze
@mirko_anonim: dlatego mowilem zmien pracę, bo to szansa na nowe towarzystwo, o znalezienie sobie innego życia
@Eteres: mi by się jedna przydała