Aktywne Wpisy

Uuroboros +9
Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna

dywergent +11
wlasnie zalozylem grupke znajomych na mikroblogu, zapraszam do skladania wnioskow o zostanie przyjetym pod tym wpisem, wzor wniosku ponizej
Imię:
Zainteresowania:
źródło: 1757717806259603
Pobierz

Teraz jest nowa moda - każdy kto chce się przebranżowić do IT uczy się C++. Wiedzą, że w Javie, Pythonie, Javascripcie jest nasrane 1000 ludzi na jedno miejsce, więc tłum się rzucił całymi chmarami na C++.
@cyjannn: być może, osobiście jestem po w miarę udanej karierze w faangu gdzie zarabiałem tyle, że jeżeli był nade mną jakiś sufit to nigdy nie czułem potrzeby żeby go przebijać. Nie było mi do tego potrzebne nic poza normalną gadką z ziomeczkami z teamu i ogarnianiem matmy
@Tytanowy: teoretycznie muszą wszędzie i zawsze, ale pokaż mi firmę gdzie się to stosuje. Nie, żebym na Ciebie najeżdżał - po prostu taki jest świat. Z doświadczenia widzę, że lepie zasad SOLID przestrzega się w C niż w C++ bo
Gdzie?