Aktywne Wpisy
marta_am +14
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +182

Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod to Dacia Duster z 2018 roku.
#motoryzacja #samochody #pytanie #pytaniedoeksperta #zalesie
@tojapaweu: podjedź na stacje do kompresora i podłącz.
jak masz auto z 2018 to pewnie opona w zapasie jest w 2018 albo nawet z 2017, guma pewnie sparciała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
da sie także wsiadaj i po prostu jedź. 120km to 2 i pół godzinki i będziesz na miejscu
@lucasy: NA CO DZIEŃ, reszta git
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz@tojapaweu: koniecznie zrób sobie kanapki, kawę do termosu, dużo energoli i w razie co zatrzymuj się na przerwy na każdej stacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SpasticInk: Nawet na filmiku jest jakieś 15-20 sekund od momentu psiknięcia. Dla mnie to bardzo szybko. Gdyby dziewczyna pobiegła zygzakiem to by jej nie złapał, ale zawsze jak ktoś ucieka to po linii prostej( ͡º ͜ʖ͡º) Co do gazu to osobiście widziałem jak skutecznie i szybko temperował agresorów. Stąd taka moja opinia(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)