Aktywne Wpisy

Kempes +159
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz

Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod to Dacia Duster z 2018 roku.
#motoryzacja #samochody #pytanie #pytaniedoeksperta #zalesie
Ale jak masz dustera, to pewnie będą jakieś bezdroża. Tam jest koło od spodu? Jeśli masz tam dostęp, to bez zdejmowania powinno się udać sprawdzić miernikiem ciśnienia, albo dopompować. Poza tym warto ze sobą wozić kompresor, albo pompkę. Często na zadupiach ciężko znaleźć działający kompresor na stacji. Można się też wyposażyć
To że bait to wiadomo ale ja kiedyś przed covidem jechałem 120 km po Ukrainie. I w życiu nie byłem tak w------y trasa jak w tedy. Dziury, brak asfaltu szuter itd. Średnia z trasy wyszła ok 25km/h.
Opieee.... teraz pomyśl tak... masz 4 koła i TYLKO 1 zapasowe, a co jak jebną ci 4 koła naraz? └[⚆ᴥ⚆]┘
Ja na twoim miejscu wziąłbym zapas zimówek ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■\
źródło: comment_G80EaRhLkagPZInp39i5mH3QA9yHwZRc
Pobierz@univac-ng: @tojapaweu i wodzie musisz się nawodnić. Przy takim wysiłku fizycznym polecam też batony energetyczne