Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 135
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@malinq: Ukraińcom pozwolili zrobić marsz i wiec z okazji rocznicy wybuchu wojny, a polakom zabronili zrobić marsz 11 listopada z okazji odzyskania niepodległości. Jestem ciekawa podstawy prawnej w tej sytuacji.
  • Odpowiedz
@Karol1337: Sa potrzebnie jak ch do ssania. Na to ile kasy dostali to musieli by za powietrze robic przez 12h dziennie i musialoby ich byc 50mln. Podziel sobie ulomie 100mld na 2000 zl od ukra wychodzi ze powinno ich byc 50mln. Na odwrot jest ich 30 mlm to kazdy z nich powinien dac 3334zl by sie splacili.
  • Odpowiedz
@xclws: opisałeś/opisałaś w płaczliwym tonie, że Ukraincy niczym Panowie na włościach. I mają takie udogodnienia że już nie ma Polski i Polaków bo mieli ukrofilski pogrzeb. A potem czytamy te Twoje wypociny i to jest zwitek tematów które nie pokrywają Twojej tezy.

Próbuj dalej i wyzywaj od fajnoukrainców z tej swojej oblężonej twierdzy.

Przy okazji. Polacy, Ukraincy. Piszemy z wielkiej litery. Poćwicz nieco.
  • Odpowiedz
@xclws a jak Cię ciekawią podstawy prawne do zgod na organizacje marszy to napisz może do włodarza miasta w którym te marsze się odbyły lub nie i się wszystkiego dowiesz. Maila nie umiesz napisać?
  • Odpowiedz
@Jaszczompx: Masakra, ukrofile to stan umysłu, napisałam tylko że ukraińcy w wielu sprawach są lepiej traktowani niż polacy i to jest fakt, przytoczyłam nawet przykłady które to pokrywają, a ty wymyślasz sobie jakieś lamenty, płacze, Polski już nie ma, już pogrzebana, wtf?! Może bajki zacznij pisać skoro masz taką szeroką wyobraźnie i potrafisz wszystko ubarwiać pod swoje tezy, beka z ukrofili
  • Odpowiedz
@malinq: Nie muszę pisać, bo jest podane w google, a skoro Ty jesteś takim ekspertem od prawa i bronienia ukrów to byłam ciekawa co wymyślisz żeby tylko ich wybronić. A powód odmowy tego marszu to po prostu śmiech na sali, widać jak platformersów i lewaków boli ten marsz, bo zawsze za ich rządów są problemy z marszem, jak nie prowokacje i podpalanie budek to brak zgody, a gdy marsze odbywają
  • Odpowiedz
@KsiazePodziemi: Ukropolin to nie żarty( ͡° ͜ʖ ͡°) we Wrocławiu można się poczuć jak na Ukrainie, na każdym kroku słychać ukraiński, można się pomylić. Jeszcze tylko dać im prawa wyborcze, dopuścić ukraińskie partie i mamy z górki
  • Odpowiedz
Nie muszę pisać, bo jest podane w google,

@xclws: musisz. Na tym polegają zasady dyskusji, że ciężar dowodu leży po stronie tego który stawia tezę. Jak w końcu pójdziesz do szkoły w Unii Europejskiej to się dowiesz.

a gdy marsze odbywają się za pisu i nie mogą go zakazać to wyzywają uczestników marszu od faszystów i próbują go przedstawiać w negatywnym
malinq - >Nie muszę pisać, bo jest podane w google,

@xclws: musisz. Na tym polegają ...

źródło: Bakiewicz-nazwal-spalone-mieszkanie-pustostanem.-Nalezy-do-cenionego-artysty_content

Pobierz
  • Odpowiedz