Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

Powiedzcie mi, skąd u Polaków taka maniera, że czym starszy i gorszy samochód ma to tym bardziej nie szanuje samochodów innych? Mówię tu głównie o obijaniu drzwiami na parkingach pod sklepem czy pod blokiem. Mam nowe auto i dbam o nie, regularnie myje i zabezpieczam woskiem co kilka msc. staram się parkować tak żeby zarówno ja jak i osoba stojąca obok miała wystarczającą ilość miejsca na wejście/wyjście z samochodu, dodatkowo pod sklepami

@toniemojekonto1: zmień translator, ten wypluwa rzeczy bez sensu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mrrilb:
źródło: ba6a7706ae65820e8362c4956ef0d325669da4c8d3323811ecefa43a9dd441ce,w800~2
PobierzPróbuj dalej i wyzywaj od fajnoukrainców z tej swojej oblężonej twierdzy.
Przy okazji. Polacy, Ukraincy. Piszemy z wielkiej litery. Poćwicz nieco.
@Charles96: jakim tokiem podążał twój mały rozumek że podpowiedział ci napisanie czegoś takiego?
@xclws: musisz. Na tym polegają zasady dyskusji, że ciężar dowodu leży po stronie tego który stawia tezę. Jak w końcu pójdziesz do szkoły w Unii Europejskiej to się dowiesz.
źródło: Bakiewicz-nazwal-spalone-mieszkanie-pustostanem.-Nalezy-do-cenionego-artysty_content
Pobierz