Aktywne Wpisy

okoboji +62
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
BedzieDobraGra +68
Proszę o wyrozumiałość. Człowiek zdrowy, czuje się na 20 lat mniej, 3 dorosłych dzieci (nawet dziewczyna jednego syna powiedziała, że jestem za młody, żeby być jego Tatą :) ). Czas to bezwzględny drań.
źródło: dowod_redacted
Pobierz

Aby nie chcieć pomagać Ukrainie trzeba być zwykłym idiotom. Który myśli że jak schowa głowę pod kołdrę do morderca go nie zabije.
Kim trzeba być żeby zarabiać na takiej pomocy i robić na tym interes? Niemcami.
Kim trzeba być żeby pieniądze których brakuje wszędzie od NFZ przez socjale po wojsko i służby topić w idiotycznych socialach i dopłatach dla ukrainców? No Polską ale przynajmniej ukraina nas nie lubi bo nie mamy już siana na rozdawnictwo do którego ich przyzwyczailiśmy, za to ceni sobie Niemców.
Komentarz usunięty przez moderatora
@JackobC: ominął cię choćby podczłowiek z red is bad kręcący wałki na agregatach wspólnie z pisowcami? czy nie przejmujesz się tym co kto robi, a ważniejsze jest kto to robi?
Wymień te OGROMNE (O S T R OŻ N I E) przywileje które mają Ukraincy. A których to my nie mamy.
Śmiało.
@xclws: 20 lat temu mieliśmy 100k uchodźców z Czeczenii i dostali podobną pomoc.
Ukraińcy których poznałem są zdecydowanie bardziej empatyczni, niż osoby które tu narzekają na "niesprawiedliwe przywileje". Jeśli to wywołuje u Ciebie tak negatywne emocje, to trudno, nie mój problem. Zapytałem, bo czasem zapominam, że tacy ludzie rzeczywiście istnieją