Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +392
Czwarta gęstość
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
pieknylowca +116
Tak wygląda 90% różowych - podróżniczek. Wyjazd w jakieś mało znane miejsce, zobaczenie czegoś nowego? A po co? Komu to potrzebne? Setny wyjazd do Włoch: super #podroze
źródło: 1000005916
Pobierz

Aby nie chcieć pomagać Ukrainie trzeba być zwykłym idiotom. Który myśli że jak schowa głowę pod kołdrę do morderca go nie zabije.
Kim trzeba być żeby zarabiać na takiej pomocy i robić na tym interes? Niemcami.
Kim trzeba być żeby pieniądze których brakuje wszędzie od NFZ przez socjale po wojsko i służby topić w idiotycznych socialach i dopłatach dla ukrainców? No Polską ale przynajmniej ukraina nas nie lubi bo nie mamy już siana na rozdawnictwo do którego ich przyzwyczailiśmy, za to ceni sobie Niemców.
Komentarz usunięty przez moderatora
@JackobC: ominął cię choćby podczłowiek z red is bad kręcący wałki na agregatach wspólnie z pisowcami? czy nie przejmujesz się tym co kto robi, a ważniejsze jest kto to robi?
Wymień te OGROMNE (O S T R OŻ N I E) przywileje które mają Ukraincy. A których to my nie mamy.
Śmiało.
@xclws: 20 lat temu mieliśmy 100k uchodźców z Czeczenii i dostali podobną pomoc.
Ukraińcy których poznałem są zdecydowanie bardziej empatyczni, niż osoby które tu narzekają na "niesprawiedliwe przywileje". Jeśli to wywołuje u Ciebie tak negatywne emocje, to trudno, nie mój problem. Zapytałem, bo czasem zapominam, że tacy ludzie rzeczywiście istnieją