Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 135
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xclws: a jeżeli twierdzisz, że to prowokator, to dlaczego pozostali uczestnicy marszu go nie zatrzymali obywatelsko za robienie przypału i szkodzenie marszowi, tylko policja musiała go szukać w Białymstoku? Czyżby cały marsz to prowokatorzy?
  • Odpowiedz
@malinq: Pewnie dlatego że nikt tego nie zauważył, ludzie idą i patrzą przed siebie, a nie na boki czy jakiś kretyn czymś przypadkiem nie rzuca, zwłaszcza że na takim marszu jest mnóstwo ludzi i nie da się wszystkiego zobaczyć
  • Odpowiedz
@xclws nie wiem jaka lepsza opieka medyczna, bo nie tik tok nie działa na telefonie bez apki, a nie zamierzam ściągać tego syfu.
W Polsce odbywają się setki albo tysiące różnych marszy, zdarzają się też odmowy. Te 2 sprawy są kompletnie niepowiązane.
To, że ktoś kiedyś wydał jedzenie Ukraińcom po wybuchu wojny w ich kraju, a chytra baba z Radomia musiała obejść się smakiem, jako przykład przywileju i dyskryminacji Polaków to
  • Odpowiedz
To musisz założyć tik toka, bo na tik toku mam zapisane filmy gdzie to policjanci w mundurze i w cywilu rzucali kostką

@xclws: nie. To Ty musisz wrzucić to tutaj. Poza tym widziałem to nagranie i nikt tam kostką nie rzucał. Coś zostało odrzucone, ale kostka to nie była.

Pewnie dlatego że nikt tego nie zauważył, ludzie idą i patrzą przed siebie, a nie na boki czy jakiś kretyn czymś
malinq - >To musisz założyć tik toka, bo na tik toku mam zapisane filmy gdzie to poli...
  • Odpowiedz
Przez to że z tymi trollami rozmawiacie dostają kopiejki za każdą odpowiedź w ich stronę, a jest ich tu trochę
  • Odpowiedz
@septokonchoplastyka: Dokładnie, absurd że takie rzeczy dzieją się w Polsce, skandal że w polskich szkołach będą uczyć z komponentu ukraińskiego, a nie polskiego, jak ukraińcy chcą się uczyć według klucza ukraińskiego to niech zakładają prywatne szkoły i tam się uczą, albo niech wracają do siebie. O jaka ja okropna jestem, jak ja śmiałam przytoczyć sytuacje które miały miejsce, a nie są pomyśli ukrofili. Za mówienie prawdy która nie jest po
  • Odpowiedz
@malinq: A skąd wiesz o jakich nagraniach ja mówie? Jak myślisz że było tylko jedno to się mylisz. Na nagraniu dokładnie było widać jak policjant po cywilu rzuca kostką, a później udzielał wywiadu gdzie pochwalał pracę policji i zapytany czy popiera strajk odpowiedział że tylko się przygląda i super praca policji, niezbyt bystrzy ci tajniacy od tuska. Jak mam to tutaj wrzucić? Jak wklejam link to nie pokazuje się nagranie
  • Odpowiedz
A skąd wiesz o jakich nagraniach ja mówie?

@xclws: bo tylko jedno znam, a Ty żadnego nie pokazałeś.

Na nagraniu dokładnie było widać jak policjant po cywilu rzuca kostką, a później udzielał wywiadu gdzie pochwalał pracę policji i zapytany czy popiera strajk odpowiedział że tylko się przygląda i super praca policji, niezbyt bystrzy ci tajniacy od tuska. Jak mam to tutaj wrzucić? Jak wklejam link to nie pokazuje się nagranie
  • Odpowiedz
@bakalarz oho, kolejna propaganda rodem z tych uciśnionych terrorystów na granicy co chcą się przedostać do Polski. Cześć wykopków nabierają się ciągle na śmieszne zajawki niszczycieli kraju.
  • Odpowiedz
@malinq: Jak wcześniej wysłałam Ci link to napisałeś że żadnego tik toka nie będziesz pobierał i otwierał https://vm.tiktok.com/ZGep1LS4S/ prowokator od tuska rzucający kostką i pochwalający policje https://vm.tiktok.com/ZGep1UD1e/ gazowanie wszystkich ludzi jak leci po kolei i rzucenie granatu hukowego pod nogi gdy uciekali
https://vm.tiktok.com/ZGep1AWwS/ rzut kostką przez policjanta w tłum ludzi bez żadnej ochrony głowy https://vm.tiktok.com/ZGep1WERX/ a tutaj jeszcze bonus, bardzo zmotywowana tuskowa milicja, siłą trzeba wypychać do gazowania polaków
  • Odpowiedz
@xclws: ale nie link do tiktoka, bo do tego potrzebna jest aplikacja, a ja nie mam zamiaru chińskiego ścierwa na telefon ściągać. Przerzuć na inny hosting i wrzuć link tutaj.
  • Odpowiedz
@malinq: Nie potrafię robić takich rzeczy, może wstyd się przyznać, ale nie wiem nawet co to jest ten hosting, nie jestem dobra w komputery, programy i wszystko co jest z tym związane
  • Odpowiedz