Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
cffelson +40
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@NieBendePrasowac:
Płaciłem wtedy przeciętnie, było kilka gorszych i tańszych ofert, były też droższe. Teraz z kolei to my z żoną wynajmujemy innym właśnie za taką kwotę - 2000 zł odstępnego + 600 zł czynszu do spółdzielni (ciepło, woda zimna i ciepła, śmieci, itd.) + prąd także stawka jest rynkowa i odpowiednia do mieszkania. Jak daliśmy w ogłoszeniu 2400 zł
Pisałem to z miesiąc temu. W 2002 roku metr kosztował 2 800 zł. To jak dziś 11-15k zł/m², zależy czy porównamy między
@smk666: tyle, że teraz ludzie nie chcą wynajmować, tylko mieć swoje. I chyba coś ci się pomyliło, bo hurr durr nie dotyczy cen najmu, ale cen kupna mieszkań, domów itp.
No właśnie dotyczy obydwu zagadnień, a ja odniosłem się do jednego z nich. Pełna zgoda, że zakup jest dziś poza zasięgiem większości bo o ile ceny nie wzrosły szczególnie w relacji do zarobków to pies został pogrzebany poprzez koszty kredytu oraz pęd ludzi do mieszkania w garstce największych miast. Tutaj przypomnę, że Polska nie kończy się na Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Trójmieście, Poznaniu oraz nie ma urzędowego nakazu mieszkania w największych
@manny24:
No niestety nic innego o takim zakresie dat nie mamy. Z jednej strony ci najlepiej zarabiający podciągają średnią, z drugiej ci naprawdę najlepiej zarabiający nie są w ogóle ujęci w statystyce bo pracują na działalności (prawnicy, lekarze, programiści itd.) albo rzeczywiście prowadzą własny biznes. Czy to się jakoś wyrównuje czy nie - tego nie wie nikt ale do
Teraz 3x większą minimalna i koszt mieszkania. Czego nie rozumiesz ( ͡° ʖ̯ ͡°)