Aktywne Wpisy

Plotkova99 +36
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +119
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

@MakiawelicznyAltruista: "the grass is always greener on the other side of the fence"
@kokos24: A jak ktoś nie kupił przed covidem, to teraz może sobie kupić jedynie sznur.
35-40 latkowie załapali się na najwyższe możliwe pensje w it, właściwie mogli wchodzić nawet bez studiów do zawodu i szybko awansować do klasy średniej. Co lepsi wykorzystali okazję i zarabiają teraz 20-30k. Nie ma i nie było zawodu, do którego było tak łatwo wejść i awansować z zarobkami tak szybko (lekarze mają albo kosmiczny wynik na maturze osiągalny dla 1% albo bogaci starzy i płatne lekarskie studia, a zarobki
No, bo nie będę rozstawał się z dziewczyną i szukał innej. Wprawdzie cieszę jeszcze dość sporym zainteresowaniem kobiet,
Uciekłem w sport i z roku na rok idzie mi coraz lepiej, polecam znaleźć sobie coś co pozwoli osiągać jakieś cele, nie muszą to być cele takie jakie robi 90% społeczeństwa, można iść całkiem inna drogą i czuć się spełnionym.
Mam szczęście pracy zdalnej, zrezygnowałem z życia w wojewódzkim, kupiłem
A truciznę dodawają
Po prostu nieudacznik zawsze będzie nieudacznikiem i tyle, niezależnie od czasów. Ja akurat jestem nieco młodszy (przed 30) i zarówno ja jak i moi znajomi (głównie IT oraz finanse) bez problemu już mieszkania swoje mają.