✨️ Obserwuj #mirkoanonim Miruny, mam skierowanie na korekte przegrody nosowej. Chce to robić na nfz i tutaj moje pytanie. Miał ktoś z was taki zabieg? Polećcie jakiś szpital w podkarpackim/małopolskim/lubelskim albo gdzieś w okolicznych województwach #nfz #rzeszow #krakow #lublin #katowice #kielce
@mirko_anonim: moja różowa miała w wojskowym w Krakowie, miała tyle znieczulenia że nic nie pamięta, chyba w końcu jej głupiego jasia na o-----------e dali finalnie zadowolona
✨️ Autor wpisu (OP): @dawid110d: nawracające zapalenia zatok, cieknie mi z nosa 365dni w roku , drożność lewej dziurki około 40%, oddychanie przez usta i krzywa przegroda
@mirko_anonim przeyebane jest wyjmowanie tamponów z nosa, po narkozie noc w szpitalu spędziłem i nawet minuty nie usnąłem, tak głową boli od tych tamponow
@OxygenJunkie: nie strasz Mirka, praktycznie nic nie czuć przy wyciąganiu. Robiłem bez narkozy, ale tak mnie naćpali że pamiętam moment kłucia w nos, a później teleport do sali.
@bugg ja to przechodziłem z 13lat temu to może teraz jakoś lepiej to robione jest:D cała noc miałem bol glowy I światłowstręt od tych tamponów w nosie. Dawali prochy na bol raz na parę godzin. A z samego rana bylem na wyrwanie tego, ale uczucie tego pierwszego pełnego wdechu nosem był ekstra.
@mirko_anonim: miałem robioną korektę przegrody w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Kielcach, operował mnie doktor Lichota, w pełnym znieczuleniu. Ulga po operacji niesamowita, o wiele lepiej funkcjonuje mi się na co dzień. Łącznie spędziłem w szpitalu 3 dni, sama operacja i skutki po operacji nie były tak straszne, jak się nastawiałem. Najgorsze było wyciąganie tampona kilka dni po, ale od tamtej pory zero dolegliwości. Polecam
Miruny, mam skierowanie na korekte przegrody nosowej. Chce to robić na nfz i tutaj moje pytanie. Miał ktoś z was taki zabieg? Polećcie jakiś szpital w podkarpackim/małopolskim/lubelskim albo gdzieś w okolicznych województwach
#nfz #rzeszow #krakow #lublin #katowice #kielce
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
finalnie zadowolona
@mirko_anonim: Jakie objawy?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim Robiłem w Krakowie w wojskowym, było spoko.
Robiłem bez narkozy, ale tak mnie naćpali że pamiętam moment kłucia w nos, a później teleport do sali.