Aktywne Wpisy
kfpwa +704
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
Afrobiker +39
źródło: temp_file5317779193824978901
Pobierz

Miruny, mam skierowanie na korekte przegrody nosowej. Chce to robić na nfz i tutaj moje pytanie. Miał ktoś z was taki zabieg? Polećcie jakiś szpital w podkarpackim/małopolskim/lubelskim albo gdzieś w okolicznych województwach
#nfz #rzeszow #krakow #lublin #katowice #kielce
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
finalnie zadowolona
@mirko_anonim: Jakie objawy?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim Robiłem w Krakowie w wojskowym, było spoko.
Robiłem bez narkozy, ale tak mnie naćpali że pamiętam moment kłucia w nos, a później teleport do sali.