Aktywne Wpisy

francopolo +1655
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.

źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +625
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów

źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz
Napisałem do producenta, to mają w sprzedaży: "Smar BLANCO 117934". Pobrałem gdzieś z niemieckiej strony kartę produktu, to w tłumaczeniu na polski: "Organiczny zagęszczacz w oleju syntetycznym z dodatkami". Chciałbym coś, co dostanę szybciej niż od nich. Polecicie mi coś? Takie coś: Pasta silikonowa Glidex 2010003 30 g się nada?
#mieszkanie #remont #remontmieszkania #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzaniemieszkania #remontujzwykopem #nieruchomosci #agd #sprzetkuchenny #kuchnia #lazienka #siemens #bosch #electrolux #whirpool #samsung #beko #pralka #suszarka #blanco #franke
źródło: firefox_lNDPvFwJJB(1)
Pobierz@becvvv: Odradzam WD40 jak coś, niektórzy myślą że nadaje on się do takich rzeczy :P