Aktywne Wpisy

123_ +208
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

Wg mnie:
- powinny być lepiej kontrolowane l4 na ciąże i i ch zasadność. Szczególnie w dobie możliwości pracy zdalnej/zadaniowej w wielu zawodach
- mamy jeden z dłuższych macierzyńskich w Europie, skróciłabym
- dobrym rozwiązaniem jest macierzyński i l4 na chore dziecko dzielony
https://m.youtube.com/watch?v=KwwN5kwjAtQ
@jutroBedzieLepiej: chyba pracowaliśmy w tej samej firmie ( ͡° ͜ʖ ͡°) U mnie jedyna różnica była taka, że to
Co do długości macierzyńskiego- nie napisałam ile. Może 3 miesiące jak w niejednym kraju, a może 8. To wymaga szerszej dyskusji ile dokładnie. Poza tym- w trybie obowiązkowego dzielenia nawet przy rocznym kobiety nie ma w pracy pół roku i pół roku faceta, a nie
Po paru takich spotkaniach miałem sytuację
źródło: pierdziele-nie-ide-jutro-do-roboty-pracowac-na-tego-zlodzieja-nastepnego-dnia-rano-uszanowanie-kierowniku-zloty-typowy-polak-nosacz-malpa
PobierzOczywiście nie oceniam ogółu bo znam przypadki gdzie HR potrafił nareperować Januszowe podejście