Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +193
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +57
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Kolega z espolu, mial 40% nizsza stawke ode mnie. Ja pracowalem luznym tempem, jeszcze klepiac drugi etat, on na jednym etatcie robil 1-2 godzinki dziennie jescze pro bono, bo sie bal o prace, myslale ze jak bedize dostarczal lepiej i szybciej, to go zarzad zauwazy xD Mowilem mu, anon wyluzuj, to nic nie da. Tymczasem wczoraj spotkanie z CEO i wywalaja nas obu + kilku innych.
Serio czy w it naprawde warto dawac z seibie az tyle , skoro Twoj los czesto nie zalezy od Ciebie?
#programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Robić trzeba tylko tyle, żeby nie rzucać się w oczy jako najsłabsze ogniwo. ament
@kegnar
Święte słowa- dopóki nikt nie eskaluje wyżej, czy nie wyciągają cię do tablicy, to w------e.
Eh prawda. Ja aktualnie to i kilka godzin w domu robię taski (nie it), bo taki mam charakter. Czy ktoś to doceni zobaczymy na spotkaniu o podwyżkę.