mirko_anonim mirko_anonim 06.06.2024, 14:17:21 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimJest tu ktoś ogarnięty w #studia ?Jeśli znalazłbym znajomą/znajomego którą załatwi mi studia to kogo szukać i ile to trwa?Magisterkie, kierunek byle był. Jak to wygląda?#studbaza #studia #doktorat─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: digitallord· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
matt___ matt___ 06.06.2024, 14:50:54 via Wykop 2 + @mirko_anonim: Może być problem na już, bo Collegium Humanum już nie działa, więc teraz musisz 5 lat robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
lubiejescfrytki lubiejescfrytki 06.06.2024, 14:54:42 via Wykop 4 + Jeśli znalazłbym znajomą/znajomego którą załatwi mi studia to kogo szukać i ile to trwa?@mirko_anonim: nie rozumiem
mirko_anonim mirko_anonim 07.06.2024, 13:20:36 via mirko.proBOT 1 + Anonim (nie OP): Już nie te czasy, musiałbyś mieć naprawdę wysoko postawionych znajomych. Za duża centralizacja. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Jailer
Jest tu ktoś ogarnięty w #studia ?
Jeśli znalazłbym znajomą/znajomego którą załatwi mi studia to kogo szukać i ile to trwa?
Magisterkie, kierunek byle był. Jak to wygląda?
#studbaza #studia #doktorat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
Może być problem na już, bo Collegium Humanum już nie działa, więc teraz musisz 5 lat robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: nie rozumiem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer