@Xtreme2007: ale dzisiaj was sie robaki namnożyło. Nie boisz się, że szmatecki nie będzie miał z czego ci zapłacić jak za chwilę mu CBA zajmie cały majątek?
Równocześnie informuję, że jako Zastępca Prokuratora Generalnego do Spraw Wojskowych nie byłem w żaden sposób poinformowany zarówno o zajściach na granicy, jak i o późniejszych krokach procesowych podjętych przez prokuratora. O sprawie dowiedziałem się z wyżej wymienionej publikacji. Od wielu tygodni w praktyce nie mam możliwości wykonywania swoich obowiązków służbowych w pełnym zakresie, wskazanym ustawą. Sytuacja ta jest skutkiem modus operandi obecnego kierownictwa Prokuratury Krajowej. Jest
@Xtreme2007 Dodaj jeszcze, że żołnierzy oskarżył prokurator z ramienia Ziobry, którego nie mogą odwołać z powodu uporu tzw. Prezydenta. To tylko pokazuje jak PiS-owcy gotowi są niszczyć własny kraj poprzez destabilizację i prowokacje. Byle tylko takie Obajtki dostały trochę więcej głosów i mogły uciec do PE przed polskim wymiarem sprawiedliwości. Pluć na takich.
@Chris_Karczynski: ale śmieszne, boki zrywać " Kosiniak albo Kamysz" Prędzej uwierze Giertychowi niż PiSowkiemu przydupasowi który da sobie rękę odciąć jak za nią złapią
@Chris_Karczynski: to kto prowadzi postępowanie sądu wojskowego ? Przypadkowy bezdomny o tym samym imieniu i nazwisku? XD nawet nie musisz łapać pisiora za rękę na gorącym uczynku, a i tak będzie kłamał i wmawiał, że PełO złe xD
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
źródło: 859794d3a123468adfb39fb9e73c7376e8a51065f1c222ba7cd299a8b79905ef
Pobierzźródło: temp_file3403139016977427118
Pobierz" Kosiniak albo Kamysz"
Prędzej uwierze Giertychowi niż PiSowkiemu przydupasowi który da sobie rękę odciąć jak za nią złapią
@Lambo994: który prokurator?
https://x.com/StAdVocem/status/1798616319644008692
jeszcze sluchac sie giertycha to tez trzeba byc dobrze zindoktrynowanym
@Xtreme2007:
punkt pierwszy to powinien brzmieć "obsrane konfederuchy spamujące mirko swoją toporą, prawacką propagandą"