@mirko_anonim: Przecież to musi być bait. Normalne, że powinieneś był ją zostawić/nie wiązać się jak ci cokolwiek w niej nie pasuje tak, że sprawia ci to problem. Co do ubierania to raczej kwestia wyglądu, a nie ceny czy mody. Ja mam w------e w to co na siebie nałoży o ile w moim mniemaniu ładnie wygląda i pasuje to do okazji.
@mirko_anonim: Nie wiem jakimi wytycznymi kierowałes się przy doborze partnerki, ale skoro faktycznie nie chce się zmienić i nie jest dla Ciebie atrakcyjna, nie podoba Ci się to po cholerę w ogóle z nią jestes? To się dobrze nie skończy, bo zmienisz ja jak tylko jakaś bardziej atrakcyjna dziewczyna pojawi się na horyzoncie i się Tobą mocniej zainteresuje. A Twoja obecna dziewczyna może i nie jest atrakcyjna, ale nadal jest
Anonim (nie OP): Po prostu jesteś toksyczny i tylko zdesperowane kobiety chcą być z tobą. To będzie dla ciebie szok, ale od ciała ważniejsze jest to co sobą reprezentujesz i jaki jesteś. Bierzesz sobie jakąś dziewczynę, jak jakiś psychol rozpisujesz jej diety, ćwiczenia i starasz się ją zmienić pod siebie. Słuchaj nie ma problemu z kobietami, ale ty masz problem ze sobą.
Głodzi się, gdzie jej tłumaczę, że to nie jest zdrowe i jest bez sensu, ale ona wie lepiej.
@mirko_anonim: jak jej typ, którego kocha, wmawia, że jest za gruba i naskakuje, że nie umie trzymać diety to nic dziwnego, że się głodzi. Zaraz ją wpędzisz w jakieś ED, daj jej spokój. Jak się poznaliście, to wyglądała inaczej? Po co wchodziłeś w ten związek, skoro cię odpycha?
@mirko_anonim ale sam związałeś się z dziewczyną, która ci się nie podoba i masz do innych o to pretensje?
Jak dla mnie twój wpis świadczy o tym, że jesteś z charakteru odpychający dlatego zwracają na ciebie uwagę tylko grube baby albo jakieś głupie juleczki. Widocznie normalne kobiety z kilometra widzą kogoś, kto nie jest wart ich czasu.
PS Conversy i vansy nie mają nic wspólnego z modnym ubieraniem się, chyba że 8 lat temu.
@Femme-nie-Fatale: nadwagi?
─────────
@mirko_anonim: jak jej typ, którego kocha, wmawia, że jest za gruba i naskakuje, że nie umie trzymać diety to nic dziwnego, że się głodzi. Zaraz ją wpędzisz w jakieś ED, daj jej spokój. Jak się poznaliście, to wyglądała inaczej? Po co wchodziłeś w ten związek, skoro cię odpycha?
jesteś conajmniej millenialsem, mam rację? XD
przecież te buty są ponadczasowe, conversy mają teraz powrót w formie na platformie, a vansy to vansy - oldskule zawsze będą noszone przez młodych.
Jak dla mnie twój wpis świadczy o tym, że jesteś z charakteru odpychający dlatego zwracają na ciebie uwagę tylko grube baby albo jakieś głupie juleczki. Widocznie normalne kobiety z kilometra widzą kogoś, kto nie jest wart ich czasu.
@mirko_anonim: Zacznij się szanować.
Moja żona chodzi 2 razy w tygodniu na siłownię i pilates, w dodatku pilnuje kalorii. Wygląda świetnie, a ja jestem takim Bartkiem. Pozdr XDD