Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +856
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

Mirki, znam typa, któremu ,,Siadło" na psychikę, nie wiem konkretnie od czego się zaczęło ale opisze to co się stało.
Sebastian (imię zmienione) z WWA był normalnym typem można rzecz nawet n0rmikiem nie zachowywał się nigdy tak jak teraz.
Znał go wykopek @666donovo od postowania alternatywek na swoim tagu, typ zajmował się ezoteryką i numerologią, teraz mówi, że to bzdury i bajki i że jego życie zależy od mindsetu afirmacji itd.
To jest jeszcze nic, w aucie wozi jakieś gumki kobiece na gałce biegów i inne babskie gadżety, 3 zapaszki jeden na lusterku wstecznym a reszta na tyle, auto jak nigdy zawsze wysprzątane i umyte, jak mu kapnie coś na koszulkę to robi aferę niczym mała dziewczynka XDD.
Zakłada jakieś bransoletki i inne babskie akcesoria, czy to jakaś nowomoda (żeby nie napisać ideologia ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Co mogło się stać z typem co dawniej naprawiał komputery i laptopy lutował zajmował się elektroniką, teraz oddał do serwisu kompa za 2K którego używał głownie do oglądania filmów, tak samo z autem dawniej sam wymieniał świecie nawet się podjął wymiany oleju sam a teraz wszystko na serwis, nawet sam nie sprząta tylko wozi auto na detaling i inne naprawy po serwisach / firmach.
Jaka to choroba Mirki, bo mnie to ciekawi jak się zmajaczył / zciocił? Jak to nazwać XD? miał ktoś podobne przypadki?
#kiciochpyta #niewiemjaktootagowac #socjologia #psychologia #problemy #pomocy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim