Aktywne Wpisy
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Im jestem starszy tym bardziej jestem sfrustrowany i wkurzony życiem ale chyba dlatego, że powoli dociera do mnie że jednak nie będę miał życia jak na instagramie, chociaż mocno w to wierzyłem. Robiłem to co należyło robić żeby mieć "dobre życie" jak to mawiali rodzice czy nauczyciele, wiecie studia, stabilna praca, nauka języków, itd. Gardzę już tą pracą na etacie.. mogę się poświęcić w imie doszkalania się ale ile więcej realnie zarobie w kontekście najbliższych (kolejnych) 30-35 lat? Jestem sftrustrowany bo widzę masę bogatych dzieciaków, które mają to wszystko bez żadego wysiłku: fajny samochód, mieszkanie od rodziców. Tacy od razu korzystają z życia a nie tracą 3/4 życia na harówkę żeby przeżyć a to co uda ci się zarobić ponad dopiero na jakieś "luksusy" dla przeciętnego Polaka.
Jestem tak sfrustrowany, że nawet podziwiam tych wszystkich cwaniaków co się dorobili na oszustwach, scamach, patostreamach, itp. Jacyś streamerzy ze wschodu co się dorobili na live'ach z dziw*ami, robili odpały a ludzie wpłacali i teraz żyją jak królowie. Tak samo bogate dzieciaki, które nie musiały robić nic bo ich starzy się dorobili w czasach przemian ustrojowych w Polsce a teraz śmigają sportowymi autami po mieście i robią narko-imprezki z podobnymi do siebie. Mogę być przykładnym pracownikiem, dokształcać się, być sumiennym i pracowitym i co z tego? Potem to ja jestem tym, który żeby odreagować szare życie otwiera browar i ogląda tych wszystkich bogaczy zza ekranu, którzy żyją pełnią życia a więc to ostatecznie ja jestem frajerem.
#przemyslenia #feels #egoizm #hedonizm #przegryw #takaprawda #blackpill #samotnosc #mgtow #antykapitalizm #relacje #zwiazki #hipergamia #tfwnogf #tinder #zycie #filozofia #antynatalizm #doomer #praca
─
Im jestem starszy tym bardziej jestem sfrustrowany i wkurzony życiem ale chyba dlatego, że powoli dociera do mnie że jednak nie będę miał życia jak na instagramie, chociaż mocno w to wierzyłem. Robiłem to co należyło robić żeby mieć "dobre życie" jak to mawiali rodzice czy nauczyciele, wiecie studia, stabilna praca, nauka języków, itd. Gardzę już tą pracą na etacie.. mogę się poświęcić w imie doszkalania się ale ile więcej realnie zarobie w kontekście najbliższych (kolejnych) 30-35 lat? Jestem sftrustrowany bo widzę masę bogatych dzieciaków, które mają to wszystko bez żadego wysiłku: fajny samochód, mieszkanie od rodziców. Tacy od razu korzystają z życia a nie tracą 3/4 życia na harówkę żeby przeżyć a to co uda ci się zarobić ponad dopiero na jakieś "luksusy" dla przeciętnego Polaka.
Jestem tak sfrustrowany, że nawet podziwiam tych wszystkich cwaniaków co się dorobili na oszustwach, scamach, patostreamach, itp. Jacyś streamerzy ze wschodu co się dorobili na live'ach z dziw*ami, robili odpały a ludzie wpłacali i teraz żyją jak królowie. Tak samo bogate dzieciaki, które nie musiały robić nic bo ich starzy się dorobili w czasach przemian ustrojowych w Polsce a teraz śmigają sportowymi autami po mieście i robią narko-imprezki z podobnymi do siebie. Mogę być przykładnym pracownikiem, dokształcać się, być sumiennym i pracowitym i co z tego? Potem to ja jestem tym, który żeby odreagować szare życie otwiera browar i ogląda tych wszystkich bogaczy zza ekranu, którzy żyją pełnią życia a więc to ostatecznie ja jestem frajerem.
#przemyslenia #feels #egoizm #hedonizm #przegryw #takaprawda #blackpill #samotnosc #mgtow #antykapitalizm #relacje #zwiazki #hipergamia #tfwnogf #tinder #zycie #filozofia #antynatalizm #doomer #praca
─
Patrzysz na kobietę, podoba Ci się, masz wrażenie, że jest fajna, wyjątkowa, zrozumie Cię, a tak naprawdę to po prostu fizycznie Ci się podoba. I jest to obrzydliwe. Kierujemy się prymitywnymi instynktami. Wsadzanie rurki w jakąś dziurę, żeby wystrzelić płyn, a po wszystkim zastanawiamy się, po co właściwie nam to było i co my #!$%@?. To samo z masturbacją - oglądanie jakichś pikselków jak ktoś w kogoś wsadza rurkę, płyn wylatuje na twarz, włosy, klatkę piersiową, a Ty do tego kończysz i zastanawiasz się co właściwie #!$%@?. Tak zwane post nut clarity.
Czasami sobie myślę, że chciałbym być wykastrowany, uwolniony od tych zwierzęcych zmysłow. O ile przykładowo oddawanie moczu czy kału jeszcze jest zrozumiałe, bo musimy oczyszczać się z produktów, które konsumujemy, to ejakulacja jest po prostu obrzydliwym procesem. Ludzie nie potrafią się kontrolować. Powinno to być jak z oddawaniem moczu - czujesz nagłą chęć - idziesz do toalety, tak samo jak robisz siku. Robisz co masz zrobić i wychodzisz. Po prostu się oczyszczasz. A tymczasem ludzie nawet jak im się nie chce to włączają te pikselki, suwają ręką po tej rurce albo co gorsza zaczynają spermić do kobiet z ogromną nadzieją, że tym razem zamiast ręki będzie wilgotna dziura. Jakie to jest wszystko #!$%@? obrzydliwe. Jakby każdy człowiek zobbaczył siebie z trzeciej osoby jak to wygląda to by się z siebie śmiał i gardził sobą.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że świat się wokół tego kręci. Kręci się wokół wsadania jakiegoś wystającego dzyndzla w ośluzowaną dziurę.
#przegryw
Swego czasu często odpady społeczne szły do klasztoru, wierząc że oddają się Bogu, gdzie tak naprawdę nie były w stanie sprostać ówczesnym wyzwaniom.
To chyba swego rodzaju pierwszy cope stworzony przez ludzkość.
@Runaway28: Dla mnie zawsze wyższym celem było dołożenie jakiejś cegły w rozwoju ludzkości niczym jakiś Einstein, Laplace, Lagrange itd. Jednak jestem zbyt głupi i leniwy, ehh...
@LatajacyJeczmien: dla dużej ilości normików celem życia jest tyranie w k0rporacji jak małpa w cyrku, wrzucenie zdjęcia na instagram i posiadanie psiecka
@LatajacyJeczmien: nie wiem, ja potrafię oddzielić fizyczną atrakcyjność od tej psychicznej/intelektualnej (choć nie wykluczam, że ocena tego drugiego może być na poziomie podświadomym trochę zaburzona przez atrakcyjność fizyczną). Do tego mój różowy, poza tym, że podoba mi się fizycznie, to rzeczywiście mnie rozumie i jest też
@LatajacyJeczmien: nie zostaliśmy stworzeni w jakimkolwiek celu. Po prostu rozmnażanie się jest konieczne dla przetrwania gatunku, dlatego potrzeba rozmnażania się jest najważniejszą cechą preferowaną przez dobór naturalny.
@Runaway28: klasztor wcale nie był takim przyjemnym miejscem do życia, zwłaszcza, jak się nie miało hajsu.
@LatajacyJeczmien:
Tak jest tylko za małolata. Później nawet jak będzie strzała 10/10 to poza czystym pociągiem fizycznym brak jest elementów emocjonalnych. I kobieta musi sobie zapracować na to aby ją lubic, poprzez swoje zachowanie, czyny, rozmowę itd. I tak gdzieś po pol roku relacji jak pojawiają
@LatajacyJeczmien: podobno kiedys dodawano żołnierzom do zarcia brom, który hamuje popęd seksualny ( ͡° ͜ʖ ͡°)