Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

źródło: temp_file5256611690359751319
Pobierz

#szkola #blackpill #niebieskiepaski #medycyna
Byłem dzisiaj w trzech klasach szesnastolatków (każda klasa po około 25 osób) i musiałem coś wymienić z każdym uczniem na stojąco i KAŻDY chłop był wyższy ode mnie (175). Dostają hormon wzrostu na śniadanie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: dzieci wychowane w latach 90tych są sporo mniejsze niż te wychowane 2000+, dzieci teraz dostają lepsze jakościowo jedzenie: dobre mięso, nabiał, ryby, dużo białka, lepsza dostępność białka (np serki proteinowe), mniej śmieciowych węglowodanów (pyry, beznadziejne makarony) wieksza świadomość szkodliwości cukru, większą świadomość dbania o siebie (sport), mniej stresów. Niech nikt mi nie gada że kiedyś było lepiej bo jedzenie było mniej przetworzone, ze wsi,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@pieknylowca: Ale to prawda. Mniej przetworzone jedzenie JEST zdrowsze.
Ale prawdą jest też to co piszesz, że ludzie jedli jeszcze gorszy syf niż obecnie bo byli biedniejsi. Choćby dawny "przysmak" czyi mortadela smażona w panierce, która mięso to widziała tylko przez szybkę. Albo te paskudne kiełbasy parówkowe.