Wpis z mikrobloga

Sam jestem około lvl 40 i takie teksty uświadamiają mi że moi rówieśnicy lub osoby starsze powtarzają te same zachowania które sami wyśmiewali w latach młodości

Nie chcesz iść do pracy i pracować 80% swojego życia? Jesteś pasożytem

Idealnie wszczepiona natura niewolnika..

Poza tym jest ktoś ma jakiś problem to tacy ludzie zawsze patrzą przez swoją perspektywę

-Jeśli ja nie mam z czymś problemu to znaczy że nikt inny nie powinien mieć.

Potem taka osoba robi dziecko i nie przyjmuje do wiadomości ze coś może temu dziecku nie pasować...

A jescze natalisci uważają że nie zmuszają tych dzieci do życia przez ich zrobienie (sic!) I mamy prokreacyjna logikę postawiona na głowie jak na tacy

#antynatalizm #psychologia #neet
galek - Sam jestem około lvl 40 i takie teksty uświadamiają mi że moi rówieśnicy lub ...

źródło: temp_file3588378633166366894

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie rozumiesz, nie myślisz logicznie, nie umiesz czytać ze zrozumieniem

@galek: Nie to Ty. Rozbrajam Cię skarpetami a Ty musisz się gimnastykować i kolejny raz mi tłumaczyć że to co napisałeś nie znaczy to co napisałeś. I jeszcze piszesz że to ja mam problem z logicznym myśleniem.
Jeśli Twoja teoria pada pod skarpetami to jak ma wytrzymać poważne wyzwania?
  • Odpowiedz
@galek: Bredzisz, zostawiam Cię już w spokoju. Widzę tu kilku z kółeczka wzajemnej adoracji to sobie spijajcie słodko z dziobków.
  • Odpowiedz
@galek: Typie ale jak kogoś wyzywasz to wypadałoby go zawołać ()

Nie chcesz iść do pracy i pracować 80% swojego życia?

@galek: Gdybyś pracował po 24 godziny na dobę to przy 8 godzinnym systemie, zakładając 45 lat aktywnosci zawodowej, w pracy spędzasz niecałe 10 lat. Tyle realnie spędzisz życia w pracy gdybyś to robił bez przerwy. Jak ci z tego wyszło 80% życia przy
  • Odpowiedz
>Dali się złamać polskiej szkole, dali się złamać katolickiemu wychowaniu

@Kotouak: Co kuźwa? xxxDDD Ale taguj #urojenialewakoidalne

@Roess gosc ma przeciez rację. Ile to osób chodzi do kościoła bo tak wypada. Pewnie większość. I o to chodzi..

Tak jak przymus służby wojskowej, najbardziej za sa stare janusze co tez musiały swoje odsłużyć. Wiec jak to tak?! Młodzi niech przechodza przez to samo
  • Odpowiedz
@Urajah:

uogólniasz to do pytania: Czy trzeba chcieć pracować

On mówi o byciu utrzymankiem rodziców

Logicznym jest, że gdy w zrobionej istocie nie doszło do zdeterminowania odczuwania chęci wykonywania sformalizowanych czynności zaspokajających narzucone potrzeby, to wtedy obowiązek zaspokajania potrzeb tej istoty spoczywa na tych, co dokonali
  • Odpowiedz
Logicznym jest, że gdy w zrobionej istocie nie doszło do zdeterminowania odczuwania chęci wykonywania sformalizowanych czynności zaspokajających narzucone potrzeby, to wtedy obowiązek zaspokajania potrzeb tej istoty spoczywa na tych, co dokonali jej zrobienia.

@efilist: XD Ale no spoko - tak się kończy w przebywanie w krainie Ulro. Pracując dalej z tym tokiem rozumowania, to jednak utrzymywanie stanu żywotności uznajesz za wartość. To znaczy, że gdyby osiągnięcie nieśmiertelności było możliwe do
  • Odpowiedz