Aktywne Wpisy
Napedikr +852
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Maurelius +573
Partia Razem wystartowała z portalem, na którym można się podpisać pod sprzeciwem wobec Kredytu 0%.
https://zerosensu.pl
#nieruchomosci
https://zerosensu.pl
#nieruchomosci
Nie chcesz iść do pracy i pracować 80% swojego życia? Jesteś pasożytem
Idealnie wszczepiona natura niewolnika..
Poza tym jest ktoś ma jakiś problem to tacy ludzie zawsze patrzą przez swoją perspektywę
-Jeśli ja nie mam z czymś problemu to znaczy że nikt inny nie powinien mieć.
Potem taka osoba robi dziecko i nie przyjmuje do wiadomości ze coś może temu dziecku nie pasować...
A jescze natalisci uważają że nie zmuszają tych dzieci do życia przez ich zrobienie (sic!) I mamy prokreacyjna logikę postawiona na głowie jak na tacy
#antynatalizm #psychologia #neet
@huntforfur: No i bardzo dobrze bo aborcja powinna być dostępna dla tych co chcą, tylko pytanie co to ma związek z tym co czytasz?
@galek: Nie to Ty. Rozbrajam Cię skarpetami a Ty musisz się gimnastykować i kolejny raz mi tłumaczyć że to co napisałeś nie znaczy to co napisałeś. I jeszcze piszesz że to ja mam problem z logicznym myśleniem.
Jeśli Twoja teoria pada pod skarpetami to jak ma wytrzymać poważne wyzwania?
Zastanów się nad swoim przykładem
@Beratna: wiadomo, zdrowy, bogaty, zadowolony z życia, człowiek na 4 msc wakacjach od pracy... Przykład bydła dla was XDDDD
@galek: Gdybyś pracował po 24 godziny na dobę to przy 8 godzinnym systemie, zakładając 45 lat aktywnosci zawodowej, w pracy spędzasz niecałe 10 lat. Tyle realnie spędzisz życia w pracy gdybyś to robił bez przerwy. Jak ci z tego wyszło 80% życia przy
@Kotouak: Co kuźwa? xxxDDD Ale taguj #urojenialewakoidalne
@Roess gosc ma przeciez rację. Ile to osób chodzi do kościoła bo tak wypada. Pewnie większość. I o to chodzi..
Tak jak przymus służby wojskowej, najbardziej za sa stare janusze co tez musiały swoje odsłużyć. Wiec jak to tak?! Młodzi niech przechodza przez to samo
Logicznym jest, że gdy w zrobionej istocie nie doszło do zdeterminowania odczuwania chęci wykonywania sformalizowanych czynności zaspokajających narzucone potrzeby, to wtedy obowiązek zaspokajania potrzeb tej istoty spoczywa na tych, co dokonali
@efilist: XD Ale no spoko - tak się kończy w przebywanie w krainie Ulro. Pracując dalej z tym tokiem rozumowania, to jednak utrzymywanie stanu żywotności uznajesz za wartość. To znaczy, że gdyby osiągnięcie nieśmiertelności było możliwe do
Bo na razie to tylko piszesz ze ci się nie podoba ten pogląd, mi się nie podoba twoje zachowanie, a to nie jest powód żebyś nie mógł tu pisać