@mirko_anonim: doczytalem jak rzucila cie. Dostales lekcje od zycia. A teraz idz i glos blackpill wszedzie, zebys sie znowu nie wyebal. Kobiety sa brutalne. Nie biora jencow. Liczy sie tylko jaki ma zysk od ciebie.
@mirko_anonim: przyzwyczaiłeś laskę do takiego, a nie innego stylu życia i nagle to rozwaliłeś, więc poczuła, że nie masz stabilności. Trzymaj laski krótko bo w życiu wiele się zmienia i nie ukrywaj jakichś faktów. Żyje się razem to po co to ukrywać. Jak laska nie ogarnia, że może być lepiej albo gorzej to trza pierdzielić taki związek.
@mirko_anonim: cóż... Rynek matrymonialny teraz wygląda tak ,że w 1 dzień po rozstaniu dziewczyna zakłada tinder i ma 200 adoratorow więc czym większa świadomość tych osób w związku o tym jak to wygląda tym bardziej brutalnie kobiety będą to wykorzystywać, a faceci desperacko walczyć by nie odeszła... Prawda jest taka ,że nie na to rozwiązania- trzeba mieć dużo szczęścia po prostu i nigdy nie pokazywac słabości przy kobiecie
Mimo prawie 30-stki na karku to była moja moja trzecia dziewczyna ale pierwszy tak długi związek, poprzednie to takie luźne ok 6-miesiączne relacje bez przyszłości z lat młodości, początki studió
@mirko_anonim: wypad ze świętego tagu Oskarku, swoim się żal
Jak kobieta przyzna się do problemów to wszyscy się zlecą na pomoc, jak zrobi to facet to jest niemęski więc kop w dupę xD nowe, nie znałem #pieklokobiet
@mirko_anonim Współczuję tej całej sytuacji. Myślę, że od początku dla tej laski byłeś tematem zastępczym, dawałeś jej pewien poziom wycieczki, itp., to się ciebie trzymała. Myślę, też, że nigdy jej się nie podobałeś fizycznie. To rozklejenie się, gdzie miałeś gorszy czas jest czymś normalnym i to takie gadanie, że to przyczyna zerwania. Po prostu z takiego ludzkiego powodu, gdy kobiecie zależy związku się nie kończy, to głupi pretekst. Jeżeli tylko możesz
@mirko_anonim: Jak to pisano kiedyś często na tym portalu "śmieci same się wyniosły". To jakaś niedojrzała idiotka bez krzty empatii, i powinieneś tylko się cieszyć że w miarę szybko to wyszło z niej, no chyba że chciałbyś być z kimś takim, to wtedy nie wiem, szukaj kolejnej pustej idiotki ¯\(ツ)/¯
Prawda jest taka ,że nie na to rozwiązania- trzeba mieć dużo szczęścia po prostu i nigdy nie pokazywac słabości przy kobiecie
@mirko_anonim: xD ok, 0ski
@mirko_anonim: wypad ze świętego tagu Oskarku, swoim się żal
Komentarz usunięty przez moderatora
@Maxior99: co masz na mysli? jakiej slabosci?
Komentarz usunięty przez autora
@aczutuse rozpłakał się przy kobiecie