Aktywne Wpisy

Famine +397
Ten stream stał się mechanizmem dla znanych osób do zrobienia sobie PRu, przyjdzie taki friz się polansowac a potem będzie dumny się chwalił że o*ierdala państwo na podatki przez fundację rodzinne, gdzie te pieniądze realnie pomogłyby budżetowi państwa XDDDDD
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #polska
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters #bekazlibka #polska
źródło: temp_file4994576259755226974
Pobierz
RomanKarburator +993

Raczej to zależy od dobrania - jeśli ktoś obraca się w otwartych społecznościach, nawet takich małych, to jest szansa, że pozna otwartą na takie zabawy dziewczynę. Jak dziewczyna dodatkowo zaufa facetowi, rozpoczną zwiazek - to dopiero idzie robić różne eksperymenty ;]
@Dietetyq: pieniędzmi. amatorskie filmiki nie są amatorskie tak naprawdę.
widze niezly zlot przegrywow. Dalem to jako obraz sytuacji... Wiem ze to nie naprawde, ale wiecie ze ludzie tak robia naprawde? Wiem, szokujace... Sam mialem dziewczyne z ktora robilismy takie rzeczy ale byla zaburzona dosc mocno i to jak ja poznalem to zupelny przypadek. Dlatego pytam co warunkuje poznawanie takich osob ;)
@general-lufa chad
──────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@njdnsjdnjs:
Specjalistka się znalazła, za wszystkie kobiety wydaje oświadczenia, typowe
@njdnsjdnjs: no i ok przyjmijmy że pieniędzmi - to jakoś też wydaje się nieprawdopodobne że niewinne laski 18-21 lat potrafią robić takie rzeczy co na zawsze już zostaną w internecie za ile pieniędzy tak naprawdę? 10k zł? 2k?
to się niebywałe przecież wydaje, z jednej strony tutaj robiąc tylko zdjęcie stópek niektóre coś zarabiają i to nie najgorzej ponoć - a tutaj