Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +580
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Spokojnie, robią film 'dokumentalny' o nim, zara będzie błogosławionym męczennikiem.
W Poznaniu nie kładły się szury, przynajmniej nie można tego wywnioskować po tamtej akcji. Szur to zwolennik teorii spiskowych, naukowy analfabeta.
@Werdna: piszesz tak, ale jestem przekonany, że sam byś odczuwał o wiele większe poruszenie emocjonalne po obejrzeniu filmiku z katowania niż po przeczytaniu artykułu o tym wydarzeniu.
Piszesz tak jakby forma i otoczka była mało istotna dla ludzi inteligentnych.
Ciekawe że mimo licznych o wiele gorszych filmów z Ukrainy, Palestyny czy innego Jemenu nie kładą się na betonie aby wyrazić swoje niezadowolenie xD
@hub_bub: skoro #!$%@? ich ze służby i mogą pójść siedzieć to o co jeszcze mają ludzie protestować? Życia chłopakowi się protestami nie przywróci. Protesty miałyby sens gdyby zamietli sprawę pod dywan.
@cielak44: z Grzegorem Florydą to jakaś paranoja była, zwłaszcza w Polsce, ale miałem na myśli ewentualny film z katowania chłopaka w kanciapie w wykonaniu polskiej policji.
@europa: to by było zbyt piękne
@Nooleus: no ok, ale czy ty wtedy coś zrobiłeś? Albo zamierzasz kiedykolwiek coś zrobić w sprawach, które się interesują, czy tylko będziesz miał ból dupy o to jak ktoś spędza prywatny czas?
ja odmowilem przyjecia madnatu panom z tej komendy i zostalem za nich oskarzony o pobicie
przez co latalem 2 lata po sadach wiec tak zrobilem sporo
ale w usa przynajmniej funkcjonariusze maja kamery wiec sprawa jest jasna kto zawinil