Aktywne Wpisy
mam_spanko +488
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
stormi +5
nawet nie zlicze ile razy przez ostatnie 4 dni uslyszalam pytanie „ALE DLACZEGO TY NIE MASZ CHLOPAKA???” i to od osob ktore widzialam pierwszy raz w zyciu…. i nie moglam im odpowiedziec, ze to dlatego ze jestem pi*rdolnieta i dla mnie kazdy chlop ma jakies zjbbbbne cechy ktorych nie da sie przeskoczyc
Myślałem, że to wrony
@TrudnyMinus: to dokładnie jak ludzie wierzący że siwy dziadek z brodą na chmurce stworzył świat ¯\(ツ)/¯
@hub_bub: nie chce bronić Julek ze zdjęcia, ale gdyby wypłynęło nagranie jak go mordują to odzew też byłby inny. Większe emocje. Niestety tak działa człowiek, dopóki czegoś nie zobaczy na własne oczy to go to nie oburzy.
Ja na ten przykład spotykam o wiele większe ilości szurów na Fb i to cały czas. I oni też mają prawa wyborcze. To już większy problem.
Dwa, widac pewna zmianr, na plus, - przypomni ktos jak skonczyl Granatnikoff oraz policjanci ze sprawy Stachowiaka?
@hub_bub: czy temat pozwala na postawienie się w roli obrońcy świętych wartości wolności, równości, równouprawnienia itp? Czy można poczuć się lepszym od innych, moralnie wyższym? Jeżeli nie, to wiesz czemu ten temat te środowiska olały
Jak na tik toku popularne zrobiło się sikanie w gacie to zgadnij co zaraz zaczęły robić
@agdybytak: Tak działają zwierzęta które tylko obsługują swoje instynkty i impulsy. Człowiek jednak ma bardziej zaawansowany mózg i można od niego oczekiwać że będzie podchodził do tematu w sposób bardziej analityczny
@Nooleus: te sprawy łączy akurat jeden wspólny mianownik obaj zmarli byli patusami. Oczywiście nie bronię tu wrocławskiej policji gdzie niekompetencja i lenistwo jest metodologią pracy.
@Tymajster: ale to te same szury co wypisywały blm na murach w różnych miastach i się kładły, nie tylko w Poznaniu. Tylko 4 lata później.