Aktywne Wpisy
19216811 +69
#profesorchris wy też jak mieszkania szukaliście to trzymaliście 500 000 zł w domu w skarpecie żeby od razu w reklamówce zanieść sprzedającemu ?

adam-pajac +147
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co jest nie tak z dziewczynami z medycyny jeśli chodzi o relacje? Najgorsze randki to wspominałem właśnie z nimi, po których jako jedyne mnie zghostowały, a spotkałem się z kilkunastoma dziewczynami. Sama randka też niezbyt przyjemna bo czułem się jak na rozmowie kwalifikacyjnej. Baby 30 lat prawie, a od razu poczułem, że nie spełniam ich wysokich wymagań. Moja młodsza siostra też na medycynie i jest sama, żaden chłop jej nie odpowiada. Nie wiem czy ze stomatologami podobnie, akurat trafiłem na jedną ze stomy i była przesympatyczna, ale plany na przyszłość nas poróżniły.
#medycyna #lekarski #tinder #randkujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Mieszanka znieczulicy i wysokich wymagań słabo się łączy jeśli chodzi o związki.
Najgorsze są pielęgniarki - taki materiał na kochankę dla lekarza :p Potem swoje frustracje wylewając na wszystkich mężczyzna.
Znam kilka takich dziewczyn a i miałem okazję być w związku z takimi
Bo u chłopów tego nie widać żeby musieli się umawiać z laskami z medycyny.
I druga sprawa, to po co się umawia z nielekarzami i zawraca tyłek?
Do tego cała moja rodzina jest z lekarskiego.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: hah u mnie same temat. Trafisz na taka, która widzi przez pozory to pyknie, a tamte nie warte zachodu i tak
Znam jednak osobiście przypadki od powyższych. Babki które są literalnie groomerkami. Dosłownie znajdują sobie jakiegoś nieporadnego chłopaka, kilka
jestem na lekarskim i wiecie ile osób w mojej grupie ma za rodziców, a konkretniej rodzica lekarzy? jedna, na 24 osoby.
ale tak laski z lekarskiego są p----------e na maksa. aktualnie jestem w związku z jedną i jak on nie wypali to powiedziałem wszystkim znajomym że już nigdy żadnej laski z medycyny, maksymalnie z stomy, bo te są