Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: proszenie o różne drobne rzeczy w związku jest normalne. Wygląda na to jakby ona weszła w buty mamusi a ty syneczka.
Nie wygląda to zdrowo.
Przemyśl czy tą dziewczynę kochasz i jeśli nie to szkoda prądu na taki "związek"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wystarczy się nie przejmować jej życzeniami i po prostu olewać i robić to na co Ty masz ochotę
jak jak nie podpasuje to sama odejdzie, albo to zaakceptuje
też miałem podobnie i też mnie wkurzało, teraz na żadne wigilie nie jeździmy nawet
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
✨️ Autor wpisu (OP): @Vuko__Drakkainen: Lubię? Kocham... ale wkurzają mnie wiecznie takie prośby. Mi by było wstyd kogoś prosić. I sam wole wszystko zrobić bo zawsze będzie po mojej myśli. A tak to ja się pomylę, kupie jej co innego niż chciała, poganiam na jakiś spotkaniach rodzinnych. No ogólnie kwas się robi.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @thorgoth: No kocham ale co mam zrobić jak mnie to wkurza. Pogadanki nic nie dają. Jak odmówię to potem jest smutna albo i foch bo "przecież miałeś po drodze". A w weekendy wole grać sobie w kompa jak mam wolne niż jechać do jakieś ciotki na imieniny. Ja do swoich ciotek nie jeżdżę, nie wiem nawet jak wyglądają.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Vadzior: Tak robię czasem ale jest smutno, jest foch, jest wypominanie, że ona musi jechać po coś tam, a ja miałem to po drodze z pracy.
Mogę odmawiać pojechania na jakieś imieniny ciotki, ale potem i jej rodzice nawet mnie dopytują czy coś się stało, czemu nie pojechałem z nią, była smutna i tak dalej

• Odpowiedz
@mirko_anonim: niektóre rzeczy są normalne (jak jesteś w sklepie, to sam możesz sie zapytać czy coś kupić), niektóre są nienormalne (złóż życzenia jej mamie? a co by było gdybyś nie chciał jej matce składać życzeń?)
niektóre są nie wiadomo jakie - wyłącz komputer i chodź do łóżka - zależy jak bardzo zaniedbujesz łóżko na rzecz kompa

nauczyłeś się żyć bez innych ludzi, a niektórzy lubią szukać wsparcia i być wsparciem
  • Odpowiedz