Aktywne Wpisy

MagicznyKarp +5
#kiszak #skeletal
Łapta świeże nowości z progresu skeletala, xD
Także dzisiaj kiszak przez 5h rozmawiał z wydawcą o mechanikach w skeletalu, i nie mógł (wydawca) nic nowego dodać (kiszak jest z tego dumny)
Praca kiszaka i pawika (programisty) jest już prawie zrobiona, tylko ci graficy się o---------ą
I właśnie przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza, bo już by chciał to wypuścić (jeśli nic się nie zmieniło to
Łapta świeże nowości z progresu skeletala, xD
Także dzisiaj kiszak przez 5h rozmawiał z wydawcą o mechanikach w skeletalu, i nie mógł (wydawca) nic nowego dodać (kiszak jest z tego dumny)
Praca kiszaka i pawika (programisty) jest już prawie zrobiona, tylko ci graficy się o---------ą
I właśnie przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza, bo już by chciał to wypuścić (jeśli nic się nie zmieniło to

lubie-sernik +5
Co lubicie? Ale jedna rzecz.
Bo ja lubię np. sernik
Bo ja lubię np. sernik

#rower #rowery #decathlon
Z różowym szukamy rowerów na lato, bylismy w decathlonie i spodobał nam się Riverside 500 - dla mnie zwykły a dla niej wersja z niską ramą (LF). Co możecie o nich powiedzieć, czy to dobry wybór do miasta i czasem do lasu?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
rama jest świetna, hamulce są ok, przerzutki i tylna kaseta raczej słabe, mostek za krótki i za bardzo pochylony jak na trekking (rower rozmiar L 185cm wzrost)
Na tym napędzie 1x9 11-36 rozwiniesz 55kmh ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiem bo testowałem
Jak masz jakieś bardziej specyficzne pytania to wal śmiało