Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

okoboji +44
nie ważne czy jecie jajówę za 2zl czy piergoi za 300.000.000mln - piątek każdy ma taki sam!
piątek piąteczek piątunioooo
#dziendobry #gotujzwykopem
piątek piąteczek piątunioooo
#dziendobry #gotujzwykopem
źródło: pierogaz_wisniewski
Pobierz

Moja dziewczyna która ma 19 lat dostała wstępną diagnozę guza (albo nowotwór) mózgu. 19lat. Jestem załamany, tyle czasu przepracowaliśmy i przeżyliśmy problemów a teraz to... Ja tego nie rozumiem. Jak to jest, że osoby które chcą żyć spotyka takie coś a osoby takie jak ja, które wielokrotnie chciały i chcą zdechnąć, dobrze się trzymają na tym parszywym świecie :/
Serio tego nie rozumiem.
Nic to życie nie warte, szczególnie moje. Wiem że jeśli ona z tego nie wyjdzie to załamię się całkowicie i będzie wiadomo co. Szkoda gadać, nie wiadomo co robić. Mieliście do czynienia z osobami, które cierpiały na coś takiego i jaka jest przeżywalnosc? Podobno mocno zależy od tego co do dokładnie jest i od lokalizacji.
#depresja
#zwiazki
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co mówią lekarze? Jakie ma rokowania?
@mirko_anonim: przestań tak pisać. Nie dołuj się, na razie jeszcze nic się dzieje.
Ja zostałem wdowcem po blisko 25 latach małżeństwa. I dałem radę. Ciężko było, był psycholog, psychiatra i antydepresanty. Ale jek chcesz, to się podniesiesz.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero